Publicat el

21/05/2022 12:00h | Presentació “Socarrades”

Dissabte 21 a les 12h presentem Socarrades, un àlbum il·lustrat per @Carles Vercher a l’estil del socarrat valencià. Escrit en vers per Eva Calabuig i adaptat a pictogrames per Neus Llàcer, conta la crema de Xàtiva el 1707 des del punt de vista de les qui patiren les conseqüències.

Amb Socarrades ampliem la col·lecció Xicalla de Caliu.

Carles Vercher, més conegut per la seua feina baix el pseudònim Ubeefe, és treballador gràfic i cooperativista a Cendra Gràfica. Ha il·lustrat els àlbums La fera ferotge (2013), Estellés il·lustrat (2015), Qui viu ahí (2016, tots autoeditats), La lluerna morada (2019), l’Atles il·lustrat de les comarques valencianes (2020), La lluerna morada accessible amb pictogrames (2021) i Socarrades (tots amb Caliu Espai Editorial) i Robot (Col·lecció Zoo il·lustrat, 2021, autoeditat).

Eva Calabuig és veïna de Xàtiva. Llicenciada en Periodisme a la Universitat de València i Graduada en Treball Social per la Uned, dues formacions amb les que espera poder publicar més relats i contes com Socarrades des d’una perspectiva de crítica social, amb una redacció inclusiva que puga ser accesible per a tots els públics.