La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “Socarrades”

Dissabte 21 a les 12h presentem Socarrades, un àlbum il·lustrat per @Carles Vercher a l’estil del socarrat valencià. Escrit en vers per Eva Calabuig i adaptat a pictogrames per Neus Llàcer, conta la crema de Xàtiva el 1707 des del punt de vista de les qui patiren les conseqüències.

Amb Socarrades ampliem la col·lecció Xicalla de Caliu.

Carles Vercher, més conegut per la seua feina baix el pseudònim Ubeefe, és treballador gràfic i cooperativista a Cendra Gràfica. Ha il·lustrat els àlbums La fera ferotge (2013), Estellés il·lustrat (2015), Qui viu ahí (2016, tots autoeditats), La lluerna morada (2019), l’Atles il·lustrat de les comarques valencianes (2020), La lluerna morada accessible amb pictogrames (2021) i Socarrades (tots amb Caliu Espai Editorial) i Robot (Col·lecció Zoo il·lustrat, 2021, autoeditat).

Eva Calabuig és veïna de Xàtiva. Llicenciada en Periodisme a la Universitat de València i Graduada en Treball Social per la Uned, dues formacions amb les que espera poder publicar més relats i contes com Socarrades des d’una perspectiva de crítica social, amb una redacció inclusiva que puga ser accesible per a tots els públics.

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2023 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close