Contacte

Posa’t en contacte amb nosaltres i intentarem respondre’t el més prompte possible

Vols proposar-nos un acte?

Sou un col·lectiu dels moviments socials i necessiteu un espai on fer un acte intern o públic?

Cedim l’espai gratuïtament, sempre que coincidisca amb els nostres horaris d’obertura i que estiga disponible l’espai per la data i hora que sol·liciteu

Sou una ONG o projecte lligat a l’economia social i necessiteu un espai on fer un acte intern o públic?

Lloguem l’espai per a entitats que el necessiten per treballar, sempre que siga adaptable als nostres horaris d’obertura i que estiga disponible l’espai per la data i hora que sol·liciteu

Preguntes freqüents

Quins són els vostres horaris d'obertura?

Obrim de dimarts a divendres:  11-14h i 17:30-20:30h

Dissabte: 11-14h

Dilluns i Diumenge: Tancat

Té la llibreria servei de reserva de llibres?

Sí, podeu reservar llibres a la botiga en línia, escrivint-nos a larepartidora@larepartidora.org o cridant-nos al 960 83 56 13

Com puc saber si teniu un llibre en estoc?

A la botiga en línia està indicat. Si no el tenim en estoc, pots encomanar-lo i t’avisarem per correu electrònic quan arribe.

Puc retornar un llibre si no m'agrada o tinc un duplicat?

Només pots retornar un llibre si té defectes de fàbrica (problemes d’impressió o marques estètiques) o si tens el tiquet regal. No pots tornar un llibre perquè l’has llegit i no t’agrada o perquè l’has comprat i després t’has adonat que ja el tenies.

Organitzeu esdeveniments o presentacions de llibres?

Teniu una secció per a llibres infantils i juvenils?

Sí! Comptem amb una àmplia selecció d’àlbums il·lustrats, còmic, assaig i novel·la infantil i juvenil. Pots consultar-ho a la secció corresponent de la nostra botiga en línia o a la nostra llibreria al C/Reverend Rafael Tramoyeres 8 baix.

Oferiu servei d'enviament a domicili?

Sí. Fem enviaments peninsulars amb Correus que arriben en 48/72 hores. Si la teua comanda no supera els 2kg de pes, l’enviament té un cost de 4€. A partir dels 2kg apliquem un cost proporcional en funció del pes.

També fem enviaments a Balears i Canàries, així com internacionals amb qualsevol destí. En aquests casos, haureu de consultar la tarifa d’enviament a la cistella de compra una vegada tingueu clar el que voleu.

Com puc aplicar els meus descomptes de soci/a a la botiga en línia?

A la cistella de compra veuràs que hi ha indicat un cupó per aplicar el teu descompte. Per tal que es faça efectiu, és molt important que et registres com a usuari/a amb el mateix correu que ens vas donar per a fer-te soci/a.

Quines tarifes s’apliquen per al lloguer de la sala?

Si eres una entitat que no rep diners directa o indirectament per l’acte que proposes, no cal que pagues per l’ús de la sala.

Si eres una ONG o projecte vinculat a l’economia social i solidària i necessites un espai per allotjar un projecte pel qual reps diners directa o indirectament, pots llogar la sala d’actes de la llibreria per al que necessites, sempre que coincidisca amb el nostre horari d’obertura. Si no és així, podem mirar d’adaptar-nos, però preferim que prioritzeu eixes hores.

Les tarifes de lloguer mínimes són de 

50€ un acte (un matí o una vesprada)

75€ tot el dia

100€ dos dies (o tot el cap de setmana)

(Els preus no contemplen el +21% d’IVA ni -19% d’IRPF, que caldrà aplicar a l’hora de facturar) 

En qualsevol dels casos, contacta’ns a través del formulari corresponent per sol·licitar la sala

Quina capacitat i equipament tècnic té la sala d’actes?

Hi caben unes 100 persones assegudes, a banda de les persones ponents.

La sala compta amb 2 accessos, 2 banys (un d’ells completament accessible), una cuineta amb frigorífic i il·luminació natural i elèctrica.

Pel moment disposem d’un projector bastant precari i no tenim equip de so. Si necessites projectar alguna cosa caldrà que vingues uns dies abans de l’acte per provar que tot funciona, i si has de reproduir àudio t’hauràs de fer càrrec de dur algun tipus d’equip de so.

Què he de fer si vull proposar-vos un acte?

El millor és que ens contactes a través del formulari que hem habilitat per a aquest fi, ja que si crides per telèfon o vens presencialment a la llibreria no podrem assegurar-te que et puga atendre la persona que se n’encarrega. És important que ens dones tota la informació possible sobre el que vols organitzar.

En què consisteix fer-se soci/a de La Repartidora? Com puc fer-me’n?

Pagaries una quota anual d’un mínim de 50€ i tindries dret a descomptes en llibres, roba i cursos. A més, podries participar a l’assemblea anual de sòcies per decidir sobre aspectes estructurals del projecte. Tens tota la informació i les modalitats de quota ací

Tots els actes que organitzeu són en valencià?

Prioritzem que la llengua vehicular dels nostres actes siga el valencià sempre que es puga, però sovint moltes de les ponents que portem no són valencianoparlants i per tant condueixen l’acte en castellà o en altres llengües (amb traducció consecutiva en aquest cas). Ocorre el mateix amb els cursos.

Els grups de lectura són sempre conduits en valencià, encara que la proposta de lectura haja sigut en castellà.

En qualsevol cas, pots participar parlant la llengua que vulgues! Ningú et jutjarà per fer-ho, i si t’animes, pot ser una oportunitat per aprendre i perdre la por a parlar valencià. Totes estarem molt contentes que mantingues viva la nostra llengua.

No entiendo el valenciano y querría asistir a vuestros actos. ¿Existe alguna opción? / I can't understand valencian but I'd like to attend some of your events. Is there any option? / أنا لا أفهم لغة بلنسية وأرغب في حضور مناسباتكم. هل هناك أي خيار؟

[ESP] Los actos que organizamos con ponentes de fuera del País Valencià suelen ser en castellano. Igualmente, estamos trabajando para ofrecer opciones de traducción y ayuda lingüística a personas migradas o con dificultades que quieren asistir a los actos en valenciano. Si estás interesada en recibir apoyo lingüístico en nuestros actos escríbenos a larepartidora@larepartidora.org

[ENG] The events that we organize with speakers from outside the Valencian Country are usually conducted in Spanish. Likewise, we are working to offer translation options and linguistic help to migrants or people with difficulties who want to attend events in Valencian or Spanish. If you’re interested in getting linguistic help in our activities, please contact us at larepartidora@larepartidora.org

[العربية] الأحداث التي ننظمها مع متحدثين من خارج دولة بلنسية تكون عادةً باللغة الإسبانية. وبالمثل، نحن نعمل على تقديم خيارات الترجمة والمساعدة اللغوية للمهاجرين أو الأشخاص الذين يعانون من صعوبات والذين يرغبون في حضور الأحداث باللغة الفالنسية. إذا كنت مهتمًا بتلقي الدعم اللغوي في فعالياتنا، فاكتب إلينا على larepartidora@larepartidora.org

 
 
Close