Caliu Espai Editorial

Caliu és el segell editorial de la llibreria La Repartidora. Hereva d’una xicoteta distribuïdora de llibres i fanzines de pensament crític, va nàixer l’any 2015 amb la intenció de generar continguts escrits que acompanyaren processos col·lectius de reflexió i debat en els moviments socials del País Valencià. 

caliu

Caliu Espai Editorial

Col·leccions

Caliu pretén ser un instrument editorial que contribuïsca a generar sabers des de la cultura popular, en català i amb voluntat transformadora de la realitat que vivim, ara i ací.
Fanzine
Rescat
Sobiranies
Sud
Xicalla
Foc

Els nostres llibres

El contingut dels nostres llibres és fruit dels debats compartits i de les propostes que naixen en la nostra realitat més propera. Majoritàriament publiquem textos col·lectius que recullen les veus, problemàtiques i lluites del nostre territori, i que es lliguen amb processos de transformació política de base. Entenem que la riquesa del llibre crític està en la multiplicitat i la diversitat de les qui parlen i dialoguen unes amb les altres des de l’experiència i no tant des de la teoria.

CUINA DE REBOST

Disponible

18.00

DÉU, PÀTRIA, FURS I ALTSASU

No Disponible

6.00

TEIXIR FEMINISMES. MEMÒRIA, COMUNITAT I TERRITORI

Disponible

13.00

ABORÍGENS

Disponible

15.00

Llicència Creative Commons

Publiquem els nostres llibres amb llicència Creative Commons perquè creiem en la cultura lliure, és a dir, en la lliure difusió del coneixement i de les expressions artísitques i culturals. Per aquest motiu, els llibres es poden descarregar en la nostra web en format PDF sense cap cost. Això sí, lliure no vol dir gratuït i entenem que aquesta llibertat s’ha de fer possible amb la corresponsabilitat de la comunitat que hi dona suport de diverses maneres perquè el projecte editorial siga possible.

Editem tots els nostres llibres en valencià, el català parlat a la manera de València.

A més, optem per traduir i editar els nostres textos en l’estàndard dialectal del català occidental, el que parlem al País Valencià. Considerem que la representació de la nostra parla és fonamental per a la seua normalització i la seua supervivència, i que aporta riquesa i contribueix a transmetre-la.  Enfront del  procés d’homogeneïtzació cultural que vivim, apostem per la diversitat lingüística i la cultura popular en transformació per a relacionar-nos amb les altres.

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close