Fes-te sòcia

Fes-te sòcia

La Repartidora va obrir les portes al desembre del 2014 a Benimaclet (València). Som un projecte col·lectiu basat en el cooperativisme, l’autogestió i l’economia solidària. El nostre espai és llibreria i tenda associativa, alhora que ens dediquem a la formació i la recerca social, així com al disseny i la comunicació. Per a sostenir-nos fem una crida a la implicació de molta gent a diferents nivells. Amb la intenció de ser un projecte útil i profitós per als moviments socials, la cultura crítica i l’educació popular, partim d’una certesa: no volem esdevenir una empresa de serveis, ni un comerç convencional.

Entenem que per bastir La Repartidora la cooperació entre persones permet multiplicar l’intercanvi de coneixements, l’aprenantatge mutu i es converteix en un potent factor de renovació. Des d’aquesta punt de partida la vessant associativa de La Repar, a més d’oferir una sèrie d’avantatges econòmiques, ens possibilita abordar projectes de major abast social. Els nostres esforços, recursos i capacitats demanden un creixement de la base econòmica per amplificar la incidència social i l’assoliment de nous objectius. Soles no podem, juntes sí.

Avantatges de fer-te sòcia, per 30 euros a l’any:

  • 5% de descompte en llibreria i 10% en samarretes i altres productes de la tenda associativa

  • 33% de descompte en activitats de formació

  • Preus especials en els serveis de recerca, disseny i comunicació


Subscripció conjunta Caliu Espai Editorial i La Repartidora:

Què és Caliu Espai Editorial?

Caliu Espai Editorial pretén ser una eina de creació de discurs per als moviments socials. Un instrument editorial que contribuïsca a generar sabers des de la cultura popular, en català i amb voluntat transformadora de la realitat que vivim, ara i ací. Creiem que, per a fer front a aquest sistema socialment injust i mediambientalment insostenible que avantposa l’acumulació de capital a la reproducció de la vida, és fonamental crear i consolidar espais propis que treballen en la construcció d’alternatives al model hegemònic. Però, per a fer-ho possible, necessitem el teu suport. Amb la teua ajuda contribuiràs a fer possible el nostre projecte editorial, promocionaràs la lectura en català i la cultura popular i valors com el cooperativisme i l’assemblearisme.

Avantatges de la subscripció conjunta, per 65 euros a l’any:

A banda dels avantatges per donar suport a La Repartidora també obtindràs:

  • Rebràs els quatre llibres de Caliu Espai editorial a l’any 
  • Rebràs els llibres a casa de manera gratuïta
  • Rebràs gratuïtament les publicacions extra que editem durant el curs
  • Emportat gratuïtament una de les publicacions dels cursos anteriors

Com fer-te sòcia:

Ompli el formulari el formulari que trobaràs més abaix. Si tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres.

Sí, vull fer-me sòcia
Nom i cognoms
Document d'identitat
Data de naixement
Adreça
Població
Teléfon
Email
Nom de l'entitat bancària
Número de compte (IBAN)
?
Número de compte bancari, en format IBAN.
Modalitat de subscripció