Rescat

Una proposta per reapropiar-se de textos produïts en l’acadèmia, i així ampliar-ne l’abast més enllà dels seus circuits hermètics. Una revisió d’allò que es considera saber, amb una mirada interdisciplinar.

Rescat

Llicència Creative Commons

Publiquem els nostres llibres amb llicència Creative Commons perquè creiem en la cultura lliure, és a dir, en la lliure difusió del coneixement i de les expressions artísitques i culturals. Per aquest motiu, els llibres es poden descarregar en la nostra web en format PDF sense cap cost. Això sí, lliure no vol dir gratuït i entenem que aquesta llibertat s’ha de fer possible amb la corresponsabilitat de la comunitat que hi dona suport de diverses maneres perquè el projecte editorial siga possible.

Editem tots els nostres llibres en valencià, el català parlat a la manera de València.

A més, optem per traduir i editar els nostres textos en l’estàndard dialectal del català occidental, el que parlem al País Valencià. Considerem que la representació de la nostra parla és fonamental per a la seua normalització i la seua supervivència, i que aporta riquesa i contribueix a transmetre-la.  Enfront del  procés d’homogeneïtzació cultural que vivim, apostem per la diversitat lingüística i la cultura popular en transformació per a relacionar-nos amb les altres.

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close