La lluerna morada (accessible amb pictogrames)

15,00

9 en estoc

Autora: Carles Ubeefe i Neus Llàcer, Ricard Tàpera
Editorial: Caliu Espai Editorial
Any: 2021
Format: Coberta Dura
Idioma: CATALÀ
Pàgines: 24
SKU: 9788412014488 Categoria:

Descripció

Parlant de la diversitat que trobem en els grups d’animals. Apostant per la defensa del dret a ser diferents i a viure dignament, rescatem una premissa de la inclusió: no és el diferent qui ha de canviar sinó nosaltres.

I per això, és necessari aprendre a relacionar-nos d’altres maneres. Respectant els ritmes i les necessitats col·lectives i individuals.

La lluerna morada va dirigida a xiquetes i xiquets de 4 a 8 anys amb qui vulguem treballar la diversitat des de la inclusió. Però també pot ser contat abans, entenent el conte com una eina educativa, com a punt de trobada, com a construcció de relat i com a espai de cura i intimitat. També cal destacar que la tipografia que hem utilitzat ajuda els xiquets i les xiquetes amb dislèxia a llegir el conte.

Va acompanyat d’un material didàctic per a jugar i investigar amb ell, fomentant el joc. Joc inclusiu, col·lectiu i participatiu, des de la investigació, la creació i la relació amb l’entorn.

El llibre, que és el primer àlbum il·lustrat accessible en valencià, compta amb pictogrames que són un suport que millora l’atenció, la comprensió del text, l’increment de vocabulari i l’accés a la lectura dels infants no lectors.

Informació addicional

Editorial

Caliu Espai Editorial

Autora

Carles Ubeefe i Neus Llàcer, Ricard Tàpera

Any

2021

Format

Coberta Dura

Idioma

CATALÀ

Pàgines

24