La lluerna morada

15,00

37 en estoc

Autora: Ricard Gozálvez i Ubeefe
Editorial: Caliu Espai Editorial
Any: 2019
Format: Coberta Dura
Idioma: CATALÀ
Pàgines: 24

Descripció

La lluerna morada és un conte que pretén visibilitzar la diversitat des de la inclusió.

Volem mostrar la necessitat d’aprendre a ser i estar d’una altra forma en les relacions i en el joc.

Parlant de la diversitat que trobem en els grups d’animals. Apostant per la defensa del dret a ser diferents i a viure dignament, rescatem una premissa de la inclusió: no és el diferent qui ha de canviar sinó nosaltres.

I per això, és necessari aprendre a relacionar-nos d’altres maneres. Respectant els ritmes i les necessitats col·lectives i individuals.

La lluerna morada va dirigida a xiquetes i xiquets de 4 a 8 anys amb qui vulguem treballar la diversitat des de la inclusió. Però també pot ser contat abans, entenent el conte com una eina educativa, com a punt de trobada, com a construcció de relat i com a espai de cura i intimitat. També cal destacar que la tipografia que hem utilitzat ajuda els xiquets i les xiquetes amb dislèxia a llegir el conte.

Va acompanyat d’un material didàctic per a jugar i investigar amb ell, fomentant el joc. Joc inclusiu, col·lectiu i participatiu, des de la investigació, la creació i la relació amb l’entorn.

Fet possible gràcies a micromecenatge

Aquest llibre ha estat possible gràcies al treball de Ricard Gosàlvez (Tàpera) amb el text i d’Ubeefe amb les il·lustracions. També, però, ha estat possible gràcies a l’aportació de les nombroses persones que van participar al Verkami https://www.verkami.com/projects/24952-la-lluerna-morada , on vam aconseguir el micromecenatge necessari per a dur endavant el projecte. Les recompenses incloïen postals i tatuatges temporals amb els personatges de La Lluerna Morada.

Per a conéixer altres treballs de Tàpera visiteu el Verkami de Nuvolet coneix Diània, la pàgina de Facebook del projecte, o el producte a a nostra botiga web.
Per a saber més del treball d’Ubeefe, visiteu el seu lloc web https://ubeefe.cat/ i els seus perfils a xarxes socials https://twitter.com/ube_efe https://www.facebook.com/ubeefe https://www.instagram.com/ubeefe.cat/

La lluerna morada és un conte que pretén visibilitzar la diversitat des de la inclusió..

Informació addicional

Editorial

Caliu Espai Editorial

Autora

Ricard Gozálvez i Ubeefe

Any

2019

Format

Coberta Dura

Idioma

CATALÀ

Pàgines

24