La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Taula redona “Irreductibles”

Presentem el nou llibre de Carles Fenollosa (Drassana) en companyia de Francesc Miralles, Marta Meneu-Borja i Vicent Byadal.

Un recorregut literari i lingüístic per la nostra història com a poble, des del s.XIII fins lactualitat, en què la nostra llengua veu en qüestió la seua supervivència.

Accés lliure fins completar aforament

Carles Fenollosa Laguarda (València, 1989) és doctor en Filologia per la Universitat de València, professor i escriptor. Ha centrat els seus estudis en determinades figures de la literatura valenciana moderna i contemporània, sobre les quals ha publicat diverses obres com Un rei, un déu, una acadèmia. El Regne de València als ulls del noble Bernat Català de Valleriola (1568-1607) (2021) o Víctor Iranzo, poeta de la Renaixença (1850-1890) (2022), Premi València Nova d’Assaig. En l’àmbit del periodisme i la narrativa, ha col·laborat en diverses publicacions periòdiques com el “Quadern” d’El PaísSaó o Lletraferit, i ha escrit Narcís o l’onanisme (Drassana, 2018), I Premi Lletraferit de Novel·la.

Francesc Miralles (Xàbia, 1988). Jurista i politòleg de formació, escriptor i consultor de professió, ha desenvolupat bona part de la seua trajectòria en el camp de l’activisme ciutadà. Actualment codirigeix la consultora Atzuvieta, especialitzada en comunicació, estratègia territorial, i turisme sostenible. És autor de De Ciutadans a Ciudadanos, la otra cara del neoliberalismo (Akal, Madrid, 2015) i de capítols en diversos llibres col·lectius, i col·labora en mitjans de comunicació com ElDiario.es, València Plaza, El Temps, À Punt, o CTXT.

Marta Meneu-Borja és graduada en Periodisme per la UV i actualment estudia un Màster d’investigació, on s’ha especialitzat en comunicació i joventut. Comunicadora política i cultural, col·labora en format escrit i audiovisual amb diversos mitjans. Gestiona dos projectes propis: el canal de YouTube La prestatgeria, on recomana llibres, i el podcast en clau jove De parkineo. El 2019 va publicar la seua primera novel·la: El senyal (Bromera, 2019).

Vicent Baydal (València, 1979) és doctor en història i investigador de la Universitat Pompeu Fabra, especialitzat en l’època medieval. Ha desplegat la seua carrera en el Consell Superior d’Investigacions Científiques, l’Institut Universitari Europeu de Florència i la Universitat d’Oxford. És membre del Grup Harca i escriu articles de divulgació en els diaris i revistes Valencia PlazaLevante-EMVPlaza i Lletraferit. És autor o coautor de llibres com Els orígens de la revolta de la Unió al Regne de València, 1330-1348 (2013) i Fer Harca. Històries medievals valencianes (2014).

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close