La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “Trabajo sexual con derechos”

L’aprovació, ara fa quasi 20 anys, de la primera legislació autènticament despenalitzadora de la prostitució a Nova Zelanda va marcar un abans i un després en les lluites de les treballadores sexuals arreu del món, i un punt d’inflexió ineludible per als debats feministes sobre el treball sexual.

A partir de la veu de les pròpies treballadores sexuals, Trabajo sexual con derechos (Virus, 2022) aporta una visió nova, profunda i crítica sobre la qüestió: estigma, discrimació de treballadores trans i migrants, subjectivitat, límits de la legalitat i noció dels drets, claus per a l’autoorganització de les treballadores… Una exposició de l’alternativa despenalitzadora des del marc jurídic i l’acció en primera persona de les treballadores sexuals.

Ens acompanyaran Kenia Garcia, del Colectivo Prostitutas de Sevilla (autores de l’epíleg a l’edició del llibre), Silvana Cabrera, membre de Regularización Ya, i Ruth Mestre, professora de Filosofia del dret a la UV.

Reserva de seients per ordre d’arribada.

Fitxa del llibre

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close