La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Grup de lectura – Llegim autores en català

Inscripció GRATUÏTA a https://forms.gle/CbeS77LgsqdPrpLV8

Grup per a llegir ficció en català escrita per dones, coordinat per Mercè Pérez (editora a Sembra Llibres).
1 sessió mensual i per llibre.
En aquesta ocasió ens acompanyarà també Empar Puerto (periodista, professora i cocreadora del podcast literari Gent ràndom), per parlar de constel·lacions literàries i autoficció.

Les propostes d’anàlisi de la lectura i informació complementària vos arribaran mitjançant aquest grup de difusió a Telegram (Cliqueu per subscriure-vos-hi).

Desembre 2022 – Memòria de noia, d’Annie Ernaux (2016, Angle)

Dijous 22 de desembre a les 19:00h.
Sessió en línia (vos enviarem l’enllaç per correu)

Sinopsi:

És l’estiu de 1958. Lluny, per primera vegada, de la família mentre fa de monitora de colònies, una noia de divuit anys s’endinsa audaçment al món: l’amor i el sexe, el desconcert de ser jove, els remordiments, les ànsies de ser lliure i adulta… A Memòria de noia, Annie Ernaux rememora la seva primera nit amb un home, una nit que li deixarà una marca indeleble: durant dècades no es voldrà reconéixer en aquella “noia del 58”. Fins que passats mes de cinquanta anys es veurà, per fi, capaç d’enfrontar-s’hi -es capbussarà en fotos i cartes d’aquell temps, il·luminarà de nou els records refusats-, i escriurà aquestes pàgines esquitxades d’inquietuds i dolors secrets, de violència, vergonya i silencis, que són un retrat intimíssim de la seva joventut.

Vols comprar el llibre?

Pots deixar-lo encomanat ací i passar a recollir-lo quan vulgues per la llibreria, també te’l podem enviar a casa si ho necessites. Per suposat, pots reservar-lo cridant-nos per telèfon al 960 83 56 13 o a la llibreria.


Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close