La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació Un mapa per a la incertesa amb Miquel Missé

Acte dins el cicle de xarrades El feminisme és per a tothom, coorganitzat amb l’Assemblea feminista de València

Presentem el llibre Un mapa per a la incertesa. Paraules per acompanyar la infància des d’altres coordenades, amb l’autor Miquel Missé.

L’acompanyaran Rosa Sanchis (filòloga i Assessora docent a la Unitat Especialitzada d’Orientació d’Igualtat i Diversitat de la Conselleria d’Educació) i Arantxa Grau (professora del departament de Sociologia i Antropologia Social de la UV).

Presentació a València de Un mapa per a la incertesa amb miquel missé

L’exploració del gènere a la infància és un viatge. Un viatge en què es desplacen totes les persones que acompanyen aquestes experiències. Un viatge tan delicat com apassionant. Però, sobretot, un viatge per al qual la majoria de les persones no estem preparades.

Aquest llibre per a adultes i infants, il·lustrat per Àlex Martínez, és una xicoteta maleta de paraules i il·lustracions que et poden fer el recorregut més amable. Una maleta de definicions impossibles perquè es tracta principalment d’aprendre a parlar de la incertesa. Una maleta de reflexions que moltes vegades no es poden dir en veu alta. Un espai per respirar oxigen, descansar els nostres caps i agafar impuls.

Sobre lis autoris:

Miquel Missé Miquel Missé (Barcelona, 1986) és sociòleg i activista trans. Actualment, els seus interessos se centren en la promoció d’una cultura trans plural i crítica, així com en la difusió de referents amb experiències de gènere diverses i transformadores. Per això, està implicat en distintes línies de treball que van des de la investigació, la pedagogia i la generació de projectes en què entrellaçar cultura i pensament. És consultor i formador independent en l’àmbit de les polítiques públiques per la diversitat sexual i de gènere i col·labora com a investigador extern en la Línia d’estudis sobre diversitat sexual i de gènere de la Universitat de Vic – Universitat central de Catalunya.

Ha editat amb Gerard Coll-Planas el llibre El género desordenado: críticas en torno a la patologización de la transexualidad (Egales, 2010) i amb Pol Galofre Políticas trans: una antología desde los estudios trans norteamericanos (Egales, 2015). És també autor del llibre Transexualidades: otras miradas posibles (Egales, 2013) i A la conquesta del cos equivocat (Egales, 2018).

Àlex Martínez Àlex Martínez (Girona, 1981) estudià Moda a La Llotja (Barcelona) Belles Arts a la UB -on es va especialitzar en vídeoart- i pintura mural i il·lustració infantil a l’Escola de la dona. Ha treballat per a agències musicals, productores de publicitat, música, televisió i cinema, galeries d’art i al sector de la moda. Al 2018 va iniciar Micromundos, un projecte d’escultura en miniatura que culmina en escenografies que reflexionen sobre diferents qüestions existencials.

Llibres relacionats

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close