La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació Componer un mundo en común – Por qué necesitamos a Bruno Latour?

Parlarem de la importància de la filosofia de Bruno Latour amb l’autor del llibre Componer un mundo en común i folòsof Juan Manuel Zaragoza Bernal.

L’acompanyaran les membres de la Red Interdisciplinar de Nuevos Materialismos Feministas Mijo Miquel, Paula Otero-Hermida i Teresa Samper.

En un moment en què els desafiaments ecològics posen en qüestió l’existència mateixa del futur, necessitem imaginar un horitzó esperançador i compondre un món en comú on les relacions entre humans i no humans siguen d’altra manera.

Bruno Latour va dedicar gran part de la seua vida a estudiar com eren aquestes relacions amb els col·lectius de no humans, i com aquests, malgrat el que ens entestem a creure, tenen un gran pes a la nostra vida.

Estudiós de la ciència, apassionat de la política, els últims anys de la seua vida els dedicà a fer front a la gran amenaça que ens toca abordar: la irrupció de Gaia. L’aparició d’un agent no humà que respon a la nostra agressió, però sense prestar importància a la nostra existència.

Latour desplega un analisi de l’actual Règim Climàtic, que inicia amb la crítica a la Modernitat i culmina amb la proposta d’una nova forma de vincular-se al món que rep el nom de terrestre.

Llibres relacionats

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close