La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació Sospitosos habituals amb Fonsi Loaiza

Presentem Sospitosos habituals de Fonsi Loaiza amb l’autor i Nahuel González (portaveu de Joventut, Memòria Democràtica, Cultura, Esports i Drets Animals al Congrés dels diputats).

Presentació Sospitosos habituals amb Fonsi Loaiza

Què passa amb l’Església, els mitjans de comunicació, els cossos armats, la Casa Reial, la judicatura, la patronal i els partits del règim? Què passa en aquest Estat que, sempre que parlem d’aquestes institucions, podem parlar d’abusos de poder, de violències de tota mena i de que lligat que va quedar tot durant la Transició?

Aquesta és una proposta per trencar amb tot això i continuar lluitant.

Un cas rere l’altre, clientelisme de classe, capitalisme d’amiguets sancionat per la «sacrosanta» Constitució, la Conferència Episcopal i la llotja del Bernabéu. El nostre dia a dia està marcat pels escàndols de corrupció, les portes giratòries, els rics que no entren a la presó i els pobres que no en surten.

L’oligarquia espanyola ha aconseguit donar continuïtat al seu projecte d’acumulació nascut el 1939. Les seves corretges de transmissió continuen ben greixades malgrat els desfalcs continus i les fissures produïdes per diversos moments de resistència de les classes populars. En aquest llibre, petit, però contundent, el periodista Fonsi Loaiza ens dibuixa l’arbre genealògic de les clavegueres que dirigeixen el projecte de les classes dominants espanyoles, amb noms i cognoms, sense embuts.

Sobre els ponents:
Fonsi Loaiza és un periodista combatiu que s’ha format a la Universitat de Sevilla, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Autònoma de Barcelona, on s’ha doctorat en Mitjans de Comunicació i Cultura. Com a autor, ha escrit la biografia no autoritzada Florentino Pérez, el poder del palco (Akal, 2022), Qatar. Sangre, dinero y fútbol (Akal, 2022) i Machismo, mafia y corrupción en el fútbol español (Akal, 2023). A les xarxes socials, Loaiza ha aconseguit propagar un missatge incòmode contra l’Estat espanyol i disposa de més de 230.000 seguidors a Twitter.

Nahuel González López és. Diputat del Grup Parlamentari Plurinacional de Sumar i Portaveu d’Esports al Congrés dels Diputats. Membre d’EUPV. Ex regidor de Cultura a Gandia

Productes relacionats

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close