La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

“Sembrar la llavor – Educació ecosocial”

Tornem a la Plaça de Benimaclet amb Ecomaclet per parlar d’educació ecosocial i horts escolars, aprofitant la publicació del núm. 8 de la Revista Pantera (Savanna Books). Pantera és una revista pensada per a la xicalla que cultiva l’amor per la natura, l’ecologia i la preservació del medi ambient, pensada per a xiquets i xiquetes que sí salvaran el planeta.

Ens acompanyaran Cristina Camarena i Mayte Fornes (ONGD CERAI )

Després tindrem taller infantil amb Massa Salvatge

Cristina Camarena és fundadora i editora a Savanna books, un projecte editorial que pretén inspirar per actuar per al canvi mitjançant llibres per a joves, infants i adultes que aborden qüestions relacionades amb la crisi climàtica, la cura del territori i l’educació en valors.

Mayte Fornes és tècnica en Producció agroecològica i en realització de documentals sobre agroecologia. Treballa en CERAI en projectes d’educació per al desenvolupament i d’horts escolars i és presidenta de l’Asociació l’Animeta Agricultura Ecològica i vicepresidenta de Llavors d’ací.

Massa Salvatge és una cooperativa integrada per Teresa Mata, Lluc Mayol i Alba Oller amb l’objectiu de generar espais, accions, eines i projectes pedagògics des d’una dimensió cultural i política compromesa. Des de 2019, i vinculada a l’espai comunitari de Benimaclet La Figuera, empra com a base el joc, l’art contemporani, la investigació i la participació social a través de diferents projectes pedagògics realitzats tant desde l’àmbit de la mediació artística com de l’acció social a museus i institucions públiques però també a associacions i col·lectius de base.

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close