La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Un espai comú a València

Fem possible un local per al pensament crític, els col·lectius socials i l’economia transformadora.

Impulsem un nou projecte social a la ciutat: Un espai comú a València.

Un local de 220m2 al barri de Benimaclet on tindran cabuda una llibreria de 90m2, una sala polivalent de 70m2 a disposició dels moviments socials del País Valencià i un espai de treball per a col·lectius i projectes de les economies transformadores.

Acompanyades de la cooperativa feminista Formigues Liles, l’ONGD Mundubat, el mitjà d’informació cooperatiu La Directa i el moviment social per la defensa del territori Per l’Horta -que formaran part de l’espai de treball- la intenció és unir forces i promoure un lloc de trobada per a tots els agents transformadors d’arreu del territori valencià.

Per tal de pagar la reforma que necessita el local hem engegat un micromecenatge en la plataforma Goteo https://goteo.cc/larepartidora
La intenció és recaptar 32.000€ per reconvertir un antic taller mecànic en un potent espai cultural i social, a més d’adaptar el local a les necessitats de persones amb mobilitat reduïda i de xicalla i famílies.


Els objectius del projecte són:

  • Ampliar l’abast del pensament crític a València: difondre i consolidar les lluites i el discurs dels moviments socials: el feminisme, l’ecologisme, l’autogestió, l’internacionalisme, la memòria col·lectiva, la defensa de la cultura i la llengua i la reivindicació d’una vida digna.
  • Generar un espai per als col·lectius dels moviments socials. Fer d’aquest un lloc inclusiu construït des de les cures, la horitzontalitat i la interseccionalitat.
  • Fer d’altaveu i d’espai de trobada per a les iniciatives de les economies transformadores: economia dels comuns, economia social i solidària, economia feminista i l’agroecologia i el moviment per la Sobirania Alimentària.
  • Teixir xarxa entre els agents de transformació social de manera cooperativa.

Podria semblar que aquest no és un bon moment per fer un salt d’aquestes característiques, però des de La Repartidora reivindiquem que és precisament en moments de crisi on més forta i necessària es fa la comunitat.

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close