La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “Palabra de madre”

De la mà de La Dinamo presentem el nou llibre de la psiquiatra infantil i escriptora Ibone Olza.

Conduit per Cristina García Miralles, en l’acte parlarem de l’experiència de la maternitat a través d’asquest assaig íntim de l’autora, que revisa la seua trajectòria com a mare els darrers 18 anys. Escrit com una carta a les mares i comares enteses com a subjectes polítics, el llibre convida a conversar i compartir visions sobre el fet de ser mare des d’un punt de vista personal però també des d’un estructural, polític, social i econòmic.

Reserva de seients per ordre d’arribada.

Ibone Olza és mare, psiquiatra, escriptora i activista pels drets dels nadons i les mares i pares en la primera infantesa. Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universidad de Navarra, Doctora en Medicina per la Universidad de Zaragoza i especialista en psiquiatria. Professora en diverses universitats en els darrers anys, actualment colabora amb l’Organització Mundial de la Salut com assessora experta en temes de salut materno-infantil i dirigeix l’Institut Europeu de Salut Perinatal.
Cofundadora de les associacions Apoyo Cesáreas i El parto es nuestro, ha escrit i publicat diversos llibres com Parir. El poder del parto, Psicología del embarazo, Lactivista o Hermanos de leche entre d’altres, així com articles científics i de divulgació.

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close