La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Trobada amb Defensores de la terra i els drets humans

Created with GIMP

A l’Ecomaclet del pròxim dissabte 15 tindrem el gust i el privilegi de escoltar i xarrar amb dues defensores de les dones, dels drets humans, de les lluites camperoles i de la Terra que actualment estan en València en el marc del programa València Defensa, una iniciativa ciutadana, impulsada per una xarxa de organitzacions i col·lectius socials i sostinguda per diferents programes de les administracions locals.


Magali Pino Ordoñez, defensora dels DDHH, de la terra i del territori, pertany a la Coordinadora Nacional Agraria de Colombia. En 2021, durant els tres mesos de mobilització del “Paro Nacional” , va participar activament en la conformació d’equips de drets humans que, durant tots els dies, van realitzar acompanyament i protecció de la ciutadania que exercia el seu dret a la protesta i que va ser violentament reprimida per les forces de seguretat de l’Estat Colombià. Des de l’any 2003, ha estat objecte de desplaçament i amenaces de mort.

Ángela Susana Castellano Montoya és defensora de drets de les dones en particular referent a drets econòmics, socials i participació. Des de l’any 1990, ha hagut d’abandonar els seus diferents llocs de residència per les amenaces de mort a causa de la seva labor. Actualment està treballant en una recerca sobre els mecanismes de captació i reparació integral a les víctimes de delicte de tràfic de persones, especialment dones, nenes i adolescents en situació de mobilitat entre Colòmbia i Veneçuela.

*En cas de pluja les activitats es traslladaran a la sala d’actes de La Repartidora

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close