La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació i debat amb Nuria Alabao i Marisa Pérez

Dins el marc de les jornades El feminisme és per a tothom amb l’Assemblea feminista de València

Presentem Cuadernos de estrategia Vol.I i debatem al voltant de l’article “La hegemonía de la clase media en el último ciclo feminista” a càrrec de Marisa Pérez i Nuria Alabao (membres del col·lectiu feminista Cantoneras i de la Fundación de los Comunes)

Una revista monogràfica que proposa discussions i investigacions sobre la crisi contemporània i els vincles entre conflictivitat social, lluites polítiques i la construcció d’organització. És la publicació en paper de la revista digital Zona de Estrategia.

Zona d’Estratègia pretén agitar la crítica i construir eines d’intervenció que no rendisquen homenatge a cap forma de govern. Tracten d’impulsar polítiques autònomes que no es pleguen als marcs partidistes, ni a les guerres culturals que hui polaritzen, de forma cada vegada més impotent, el camp polític.

La seua aposta vol proporcionar eines crítiques i obrir debats que ajuden a impulsar la de vegades anquilosada posició dels moviments socials i de l’academicisme crític. Volen promoure anàlisi i investigacions militants construïdes des de les lluites, des del conflicte i des de la crítica situada i en temps real.

Sobre les ponents:

Nuria Alabao és periodista i investigadora. Doctora en Antropologia per la Universitat de Barcelona. Forma part de la Fundació dels Comuns i col·labora en diversos mitjans. Coordina la secció de feminismes de Ctxt.es.

Marisa Pérez Colina. Coordinadora de la xarxa de col·lectius Fundació dels Comuns (FdlC) i de l’Aula Virtual de Nociones Comunes. Ara mateix milita al Centre Social La Villana de Vallekas, en Pah Vallekas, el col·lectiu Sin Poli, l’espai feminista Cantoneras i la revista Zona de Estrategia.

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close