La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Decrecimiento: del qué al cómo

Encetem el PreAplec de les Economies Transformadores de XEASPV amb el cicle Llibres per una economia transformadora.

A la primera sessió, parlarem sobre les tesis principals del llibre Decrecimiento: del qué al cómo, un dels millors textos sobre ecologisme que hem llegit enguany.

Per a fer-ho, comptarem amb Luis González Reyes (autor), Patricia Dopazo (cooperativista en El Pa Sencer i membre de la Revista Soberanía Alimentaria) i Lluís Pascual (periodista de la Directa).

Decrecimiento del qué al cómo

Luis González Reyes és Doctor en Ciències Químiques i, col·laborahabitualment amb universitats i centres de formació de professorat. El seu treball se centra en temes relacionats amb l’ecologisme, l’economia i la pedagogia. És soci de Garúa Coop i responsable d’educació ecosocial en FUHEM. També és membre d’Ecologistas en Acción i participa en diverses experiències justes i resilients, com Entrepatios (cooperativa d’habitatge), El Arenero (grup de criança) i Las Carolinas (grup de consum). Entre altres títols és coautor d’En la espiral de la energía.

Patricia Dopazo és periodista social, activista ecofeminista i forma part de l’equip coordinador de la Revista Soberania Alimentaria, Biodiversidad y Culturas i de la Cooperativa El Pa Sencer. Formada com agroecòloga i en gestió de conflictes socials i polítics, participa en processos de dinamització on es generen sinergies entre economia social i solidària, economia feminista i agroecologia. També escriu una columna d’opinió mensual a La Directa.

Lluís Pascual és llicenciat en química, comunicador científic i coordinador de VALciÈncia. També és col·laborador de La Directa des del nucli del País Valencià, on entre altres coses coordina la secció Fórmules sobre ciència i pensament crític.

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close