La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “Las ilusiones renovables”

Les energies renovables NO salvaran el món. La història de l’energia és també la de la concentració del poder, l’energia és la força que impulsa el món industrial i el seu més flagrant punt feble: sostè la pau amb la guerra, la seguretat amb fragilitat i tota idea d’autonomia local es perd.

José Ardillo (autor del llibre) i Salva Cobo (editor d’Ediciones El Salmón) ens presenten Las ilusiones renovables, una mirada llibertària als planejaments que venen un canvi que no canvie res.

Reserva de seients per ordre d’arribada

José Ardillo (pseudònim de José Antonio García) va ser un dels editors del butlletí Los amigos de Ludd (Muturreko, 2007). Autor de la novel·la El salario del gigante (Pepitas de calabaza, 2011), ha publicat també un conjunt de textos al fullet La respuesta del anarquismo a la ciencia (CMR, 2011) i col·laborat en publicacions com Raíces, Cul de sac, Ekintza Zuzena o Invierno.

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close