La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Deriva d’observació col·lectiva pel PAI de Malilla i Turianova

Vos convidem a la sessió oberta i gratuïta del curs Torna la rajola: dissabte a les 10:30h amb Construint Malilla i Mariola Fortuño (urbanista feminista) visitarem els terrenys del PAI de Malilla i el nou barri de Turianova amb una mirada crítica amb la nova onada d’urbanització a la ciutat de València, que ha destruit el poc terreny d’horta cultivable que encara quedava en eixa zona de la ciutat.

Mariola Fortuño és arquitecta urbanista, paisatgista i agent d’igualtat. Forma part del col·lectiu SOSTRE on realitza projectes relacionats amb el disseny i la regeneració urbana, la mobilitat inclusiva, l’espai i la coeducació, la participació de la infància i l’adolescència en la transformació de la ciutat i el paisatge quotidià, incorporant la perspectiva de gènere. Des de SOSTRE treballen en el marc de l’urbanisme feminista i de la participació comunitària, amb l’objectiu d’anar cap a una ciutat més inclusiva i amb major justícia social.

Construint Malilla és un sindicat de barri que treballa per aturar els desnonaments, combatre les desigualtats i generar espais de trobada veïnal a Malilla, un dels barris de València amb més risc d’exclusió social. Funcionen com un espai d’organització, suport mutu i lluita veïnal, des del qual, entre altres, dinamitzen una xarxa d’aliments que ofereix menjar a més de setanta famílies cada setmana i l’Alqueria Popular de Malilla, un espai de trobada des d’on poder donar solució a les necessitats reals del veïnat.

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close