La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “Grada popular”

De qui és el futbol? Enmig del procés d’expropiació d’un esport popular per part dels grans capitals, parlem amb Ignacio Pato i Toni Mejías sobre aficions que són un cau de resistència per tornar el futbol a la gent: presentem Grada popular.

Accés lliure fins completar aforament

Ignacio Pato Lorente (Madrid, 1981) és periodista, escriu habitualment a El Salto, la Marea, CTXT, Rockdelux o Panenka. Ha sigut editor de la secció Apuntes de clase a La Marea i de Playground Magazine. Ha col·laborat al llibre Apuntes de cine (Levanta Fuego, 2020) i és autor de Grada Popular (Panenka, 2022)

Toni Mejías Martínez (València, 1984) és periodista i vocalista del grup de rap polític Los Chikos del Maíz. Escriu habitualment al diari Público articles i columnes d’opinió sobre cultura. Ha col·laborat a la revista Catarsi #1: La lluita és de classes? i ha escrit el llibre Hambre. Mi experiencia ante el espejo (Aguilar, 2021)

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close