Publicat el

23/10/2019 19:00h | Repartint versos: Gul i Lucía Boscá

Segona sessió del cicle de poesia mensual de La Repartidora, amb els poetes Gul i Lucía Boscá i conduïda per Jorge Brunete Gil.

Gul autoedita i distribueix els seus poemaris, edita fanzines temàtics, escriu contes, combina poesia i il·lustració, poesia i música i participa sovint als encontres i mostres del llibre anarquista. Nosaltres el vam conéixer a la de Castelló amb tot el seu material, i dimecres 23 tindrem la sort d’ecoltar-lo i compartir amb ell la seua poesia. (+ info a http://anarpoeta.blogspot.com/)

Lucía Boscá (València, 1985) és llicenciada en Filologia hispànica i actualment treballa com a professora de Llengua i Literatura castellana al Liceu Francés de València. Ha publicat el seu primer llibre de poemes Ruidos (2014), amb què va guanyar el Premi de Poesia Jove Félix Grande 2014. Els seus poemes han estat recollits en diverses antologies i revistes, així com al mostrari Poesía sin permiso: Antología de poesía emergente española (Argentina, Confines/El Extremo Sur, 2010). Ens en farà una xicoteta mostra al recital.