La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació Una carretera sense arbres -Clàudia Serra

Presentem el text teatral Una carretera sense arbres, de la jove dramaturga alacantina Clàudia Serra. L’acompanyarà Samuel Fenollosa, editor a Sembra Llibres.

Una carretera sense arbres és la poderosa obra de teatre amb què Clàudia Serra ha captivat crítica i públic. Un text carregat de veritat, però també de matisos, que s’endinsa en les diferents cares de l’abús de poder per parlar-nos de les conseqüències dels silencis i les complicitats que l’acompanyen.

Una premiada creació escènica que, estrenada per la companyia Lluna Plena, ha recorregut el territori agitant emocions i removent consciències. Una història necessària sobre supèrbies i violències quotidianes, que ens posa davant l’espill d’uns personatges que esdevenen dues bèsties a punt d’explotar.

Sinopsi:

És un matí de setembre i fa una calor insuportable als arrossars. Quan el cotxe se’ls avaria en una carretera de terra, Isabel i Gerard no podran esquivar els problemes que els acacen. Tots dos són professors d’Art Dramàtic d’una de les escoles d’interpretació més prestigioses del país, i també figures importants i referents de l’escena teatral. Aquesta setmana, però, s’han fet públiques unes denúncies que canviaran les seues vides per sempre. La veritat esclatarà en aquella carretera solitària i perduda en el laberint de camps d’arròs daurats llestos per a la sega.

Sobre l’autora:

Clàudia Serra (Alacant, 1996) és dramaturga i crítica teatral. Com a autora, ha estrenat, entre d’altres, Zoôn Politikón (2014) i Evast (2015), ambdues guardonades en els Premis Universitat de València d’Escriptura de Creació; Un estiu (2023), Premi Ciutat de Castelló, i Una carretera sense arbres (2023). Ha fet estades a La Chartreuse (Centre National des Écritures du Spectacle) d’Avinyó i al Faberllull d’Olot amb dues beques concedides per la Sala Beckett de Barcelona i l’Institut Ramon Llull. És autora de la traducció de Porquera, de Pier Paolo Pasolini, i l’adaptació de L’Heroi, de Santiago Rusiñol.

Llibres relacionats:

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close