La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “Vicent Torrent. La cançó popular”

Vicent Torrent és una figura clau en la història de la música del nostre país. Amb el grup de la seua vida, Al Tall, va escriure cançons que són autèntics himnes populars i que formen part de la nostra història.

Però el seu treball incansable ens ha deixat un llegat encara més valuós: va canviar per sempre la nostra manera d’entendre la cançó popular del País Valencià, va restaurar el vincle perdut entre el present i la memòria antiga de les velles generacions, ens va reconnectar amb la Mediterrània com a marc cultural de referència i va dotar d’autoestima i relat propi els moviments populars d’arreu del territori.

Ara l’etnomusicòleg Josep Vicent Frechina i Sembra Llibres ens acosten a la profunditat de la seua figura i obra amb aquest llibre. Un llegat imprescindible per a entendre qui som i d’on venim. I per a seguir combatent els discursos monoculturals, censors i repressors que ens continuen amenaçant.

Ens acompanyaran Vicent Torrent, l’autor Josep Vicent Frechina, el cantautor i editor de Sembra Llibres Xavi Sarrià i la cantaora Noèlia Lloréns “Titana”

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close