La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació micromecenatge Familias frente a la crueldad carcelaria

L’associació de familiars de persones preses Familias frente a la crueldad carcelaria encetarà un micromecenatge a la plataforma Goteo per poder fer front a l’assistència jurídica que necessiten.

Dijous 29 a les 18:00h ens presentaran el projecte amb la presència d’Inés (component de l’associació), Pablo i Jose (col·laboradors afins) i Vicent Almela (periodista de la secció de presons de La Directa).

Aquesta agrupació de familiars necessita recollir diners per pagar les despeses d’advocacia en defensa dels seus familiars a presó. Ara mateix s’enfronten a diferents casos en què no s’estan respectant els drets bàsics d’aquestes persones: un de condemna de llarga durada, un cas de mort a presó i dos casos de persones amb patiment psíquic. Amb aquest suport econòmic volen seguir lluitant per la dignitat dels seus familiars a presó i pel suport a les famílies, que sovint paguen també la seua pròpia condemna.

Alguns llibres sobre la qüestió disponibles a la nostra botiga

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close