La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Poquet i bo

Consum responsable i crític: Impulsem, enfront del consumisme, una oferta de productes per tal de garantir les necessitats de les persones, amb criteris ètics quant a la producció, distribució i venda. 

Projectes cooperatius: Apostem per una economia al servei de les necessitats de la gent i de l’entorn i no de l’acumulació de beneficis. Això es tradueix en drets laborals i capacitat de decisió de les treballadores i respecte pel medi ambient. 

Comerç local: Entenem el xicotet comerç als pobles i als barris com l’espai de venda dels productes per la riquesa, diversitat i autonomia que genera en el veïnat, enfront de la concentració de capital de les grans corporacions.

Producte de proximitat: Treballem, dins de la mesura de les nostres possibilitats, amb productes produïts a prop de casa per tal de reduir l’impacte que genera el transport de mercaderies, alhora que facilitat una economia més directa entre productor i consumidor.

Llistat de projectes que hi colaboren:

València

Homoludicus: botiga de jocs de taula. jocs infantils, d’estratègia, de rol, espai de joc i ludoteca. Tallers educatius i formació per a educadores en àmbits formals i no formals.
C/Doctor Sanchis Sivera, 21 baix esq, Extramurs.
També botiga en línia.

Les Marietes Art-Eco: projecte agroecològic d’alimentació amb venda directa i producció de fruita i verdura, melmelades, untables vegetals, vins, etc.
Parada Al Mercat d’Algirós.
Plaça de Sant Felip Neri s/n, Algirós.

Terra de pa: forn artesà de pa i dolços amb farines ecològiques i de proximitat, massa mare, menys sucre i més temps.
C. de l’Arxiduc Carles, 81, Patraix.

Som alimentació: supermercat cooperatiu d’alimentació de qualitat, la majoria ecològica, amb preus justos i transparents, de productors locals, sense ànim de lucre i participatiu.
C/Maximilià Thous 26, La Saïdia.

United minds: llibreria dedicada a literatura i pensament africà, producció i promoció cultural, investigació, xarrades, exposicions i assesorament en assumptes de diversitat.
C/Democràcia 52, Nou Moles.
Botiga en línia.

Terreta neta: botiga residu zero d’objectes variats d’ús quotidià, fets amb materials duradors, productes lliures de plàstic o materials totalment compostables i que no deixen residus. Tallers, xarrades, projeccions, activitats d’educació ambiental, etc.
C/Reverend Rafael Tramoyeres 10, Benimaclet.
També botiga en línia

La Repartidora: llibreria crítica, roba ètica, material gràfic, jocs de taula cursos i cultura per la transformació social. Projecte Caliu editorial per a la difusió de pensament crític mitjançant l’assaig polític i el llibre infantil.
C/Reverend Rafael Tramoyeres 8, Benimaclet.
També botiga en línia

La Directa: mitjà de comunicació cooperatiu en català d’actualitat, investigació, debat i anàlisi amb vocació de contribuir a la transformació social.
C/Reverend Rafael Tramoyeres 8, Benimaclet (seu de València)
Botiga en línia

La Comanda: botiga d’alimentació i productes de neteja per a la casa i el cos, a granel i per la reducció de plàstics.
C/Juan Giner 13, Benimaclet.

Vegetas: botiga i obrador cooperatiu de productes d’alimentació artesanals, vegans, ecològics i a granel. Càterings vegans i sostenibles per a tot tipus d’esdeveniments.
C/Juan Giner 18, Benimaclet.

Sembra Llibres: editorial cooperativa de literatura en català.
C/Real de Gandia 3, Benimaclet.
Botiga en línia, també pots adquirir i demanar els seus llibres en qualsevol llibreria.

Al-Paladar: Taverna i menjar per emportar de cuina casolana. Alimentació saludable, agroecològica, responsable i de comerç just. Menú diari i carta, càtering per a esdeveniments.
C/ Jaume Esteve Cubells, 5.

CS – Bar Terra: Centre Social autogestionat mitjançant un servei de bar amb l’objectiu de construir una xarxa real de contrapoder i unitat popular a Benimaclet i els PPCC. Verdures i pans agroecològics, cuina casolana, desdejunis, esmorzars, menú diari i especial per a celebracions, sopars. Opció de menjar per emportar. Grup de consum agroecològic.
C/Baró de Sant Petrillo 9, Benimaclet.

Kaiowa urban bags: bosses i complements confeccionats amb materials reciclats, càmares de bici i veles de kitesurf. Economia circular, productes vegans.
Compres i encàrrecs al seu instagram.

Xàtiva

Ubeefe – Cendra Coop: cooperativa de roba de producció local i justa, serigrafia artesanal i ecològica, disseny i il·lustració.
Pots adquirir els seus productes al seu taller, a la seua botiga en línia i a La Repartiudora (Benimaclet).
C/Sants 31, Xàtiva.

Esbarzers: marca de roba esportiva ètica i sostenible, fabricada a Mataró (filat), Alzira (teixit), Canals (Tall i confecció) i Xàtiva (estampació).
Botiga en línia, recollida a Cendra (C/Sants 31, Xàtiva).

A Tarús: botiga d’alimentació i drogueria a granel amb l’afany de reduir l’ús de plàstics.
C/ dels Hostals 17, Xàtiva.

Verd de terra: producció agroecològica de verdures i hortalisses, comunitat de sòcies. Caixes de verdura setmanals o quinzenals.
Producció a Xàtiva, distribució a La Costera i La Ribera.

L’Horta Nord

Camí de l’Horta: botiga d’alimentació i dietètica agroecològica, producció i venda directa de verdures en biocaixes. Teràpies de salut física i emocional.
C/Sant Bertomeu 6, Godella.
També botiga en línia i parada al Mercat de Venda Directa de Godella.

L’Agret. Cultura de Terra: botiga d’alimentació agroecològica, producció i venda de verdures, fruita i hortalisses. Productes a granel d’alimentació, higiene, neteja i infantils.
C/Bonavista 13, Rocafort.
Comandes de cistelles.

Ribera Baixa

Basquet a casa: productores de verdures agroecològiques, servei de comandes a domicili i a dos punts de recollida a Sueca i Xàtiva.
Comandes al seu lloc web o per contacte WhatsApp 691320065
Sueca.

L’Alcoià

Cerveses Lluna: cooperativa de producció agroecològica, artesanal i vegana de cervesa.
Podeu adquirir-les a Ca Na Lloba botiga, sala de tasts i terrassa C/Barranc de Na Lloba 31, Alcoi.
També a Benimaclet a Al Paladar i Zona de catas.

BioTrèmol La Foia: cooperativa de consum responsable baix els criteris de la Sobirania Alimentària. Productes d’alimentació agroecol“ogics.
Av. de Petrer 39, Castalla.

L’Alacantí

Fahrenheit 451 -cafè i llibres: llibreria especialitzada en pensament crític que promou el llibre com a eina per a la transformació social i l’alliberament. També tenen cafeteria i roba ètica, a més de llibres de segona mà accessibles per a totes les butxaques i jocs de taula i infantils.
C/Elda, Carolines Baixes, Alacant.
Botiga en línia

La camperola: cooperativa agroecològica de producció i venda d’alimentació. Forneria, olis i condiments, brous, conserves, drogueria, productes a granel i frescos.
C/Poeta Campos Vasallo 12, barri del Mercat, Alacant.

BioTrèmol Sant Vicent del Raspeig: cooperativa de consum responsable baix els criteris de la Sobirania Alimentària. Productes d’alimentació agroecol“ogics.
Av. Sevilla 10, Sant Vicent del Raspeig.

Baix Vinalopó

La camperola: cooperativa agroecològica de producció i venda d’alimentació. Forneria, olis i condiments, brous, conserves, drogueria, productes a granel i frescos.
Botigues a:
C/Sant Josep 19, Santa Pola.
C/Lepanto 7, Elx.

Vinalopó Mitjà

La Zafra vinos: producció de vins i safrà agroecològics. Cultius recuperats i llaurats de manera sostenible, en secà i amb procés de poda tradicional. Vins sense substàncies químiques, correctors ni sulfits afegits.
C/Zurbarán 10, Local 2A, Monòver.
Botiga en línia

El Comtat

L’Olivateria: empresa familiar d’elaboració ecològica d’olives amb herbes aromàtiquesi espècies, també olivades.
C/Barranquils s/n, Planes.
També podeu trobar els seus productes a La Comanda (Benimaclet), Camí de l’Horta (Godella) i L’Agret (Rocafort).

Olis Diània: projecte de recuperació de terres de cultiu per a la producció d’oli d’oliva verge extra agroecològic de varietat local “blanqueta”.
Beniar´´es, Vall de Perputxent.

Baix Maestrat

Formatgeria artesana La Planeta: elaboració i venda directa de formatges amb llet d’ovella de ramaderia extensiva pròpia.
Masia La Creu s/n, Anroig-Xert.
Botiga en línia

Plana Alta

Pou de beca: allotjament rural, restauració a base de productes locals i agroecològics., agroturisme responsable, espai cultural obert. Empresa familiar que practica l’economia del bé comú amb la intenció de contribuir a mantenir viu el teixit social dels pobles, fomentar una economia local sostenible i donar a conéixer la cultura popular.
Mas de Beca 11, Vall d’Alba.

Homoludicus: botiga de jocs de taula. jocs infantils, d’estratègia, de rol, espai de joc i ludoteca. Tallers educatius i formació per a educadores en àmbits formals i no formals.
C/Sant Fèlix, 43, Castelló de la Plana.
Botiga en línia.


La Serrania

El trigo limpio: elaboració artesana de pa de massa mare i altres productes ecològics des d’un xicotet obrador a Sot de Chera. Ingredients ecològics, naturals, de procedència no animal i amb farines de varietats antigues i de proximitat.
Pots adquirir els seus productes a La Comanda (Benimaclet), Mercat Horta Viva (Benetússer) o contactar a eltrigolimpio@hotmail.es o 600093873.
Sot de Chera, Serrania.

Dades extretes de:

Tornallom: mapa d’alternatives econòmiques i solidàries al País Valencià

REAS-PV: Xarxa d’economia social i solidària del País Valencià

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close