La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació – Marina Garcés “El temps de la promesa”

Segons Marina Garcés, la promesa pot ser una forma de rebel·lió en un present incert i en un futur amenaçat. Una aposta per comprometre’ns i construir juntes el que vindrà.

Marina Garcés ens en parlarà, acompanyada pel filòsof i professor Miquel Martínez, divendres 19 de gener a les 18:30h.

Marina Garcés és una filòsofa i assagista catalana. És professora agregada de l’assignatura Pensament filosòfic i científic contemporani a la Universitat Oberta de Catalunya. Va ser professora titular de Filosofia de la Universitat de Saragossa durant quinze anys. També ha estat professora en universitats com la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Girona, a través de diversos màsters. Ha impulsat el projecte col·lectiu Espai en Blanc de pensament crític i experimental. Un dels conceptes centrals del seu pensament és el comú, en el camí de desenvolupar alternatives per a enfrontar-nos a les crisis contemporànies. Defensa la filosofia com una forma de vida, un art que neix al carrer i que continua sense interrupció a l’espai íntim i invisible.

És autora dels llibres En las prisiones de lo posible (Bellaterra, 2002), Un mundo común (Bellaterra, 2013), Filosofía inacabada (Galaxia Gutenberg, 2015), Fora de classe, Textos de filosofia de guerrilla (Arcàdia, 2016), El compromís (CCCB, 2013) i, recentment, Humanitats en acció (Raig Verd, 2018) i Nova il·lustració radical (Anagrama, 2017), assaig guardonat amb el premi Ciutat de Barcelona en la categoria d’Assaig, Ciències Socials i Humanitats el 2017. Els seus darrers llibres són Escola d’aprenents (Galaxia Gutenberg 2020), que desenvolupa una mirada sobre l’educació, l’aprenentatge i la imaginació i Males companyies (Galaxia Gutenberg, 2022).

Miquel Martínez és professor de filosofia i coordinador del bloc de filosofia política El rumor de las multitudes a El Salto.

Accés lliure fins completar aforament

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close