La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Grup de lectura – Llegim àlbums il·lustrats

25/10/2023 | 18:00h

Inscripció GRATUÏTA i tota la informació ací

Aquest grup va nàixer de la col·laboració entre el BABA KAMO i el Cefire de València l’any 2022, amb l’objectiu d’oferir un espai inèdit per conversar sobre les possibilitats estètiques i literàries de l’àlbum il·lustrat. 

Ara, el reprenem a La Repartidora. Cada darrer dimecres de mes, el grup acudeix amb la lectura realitzada d’un àlbum concret. Conversem i reflexionem sobre les característiques de l’àlbum i l’experiència d’haver-lo llegit (tant en format individual com compartit, en cas d’haver-ho fet). 

La persona que condueix les sessions és Clara Berenguer i és l’encarregada de seleccionar els àlbums. La tria és una barreja de novetats i clàssics però sobretot, tractem de presentar propostes arriscades i atrevides, tant des del punt de vista estètic com literari.
No és una proposta dirigida a cap edat concreta ni amb cap finalitat didàctica, sinó que són àlbums amb els quals gaudir de la lectura i de la imatge i despertar alhora una bona conversa literària. 

En aquesta ocasió (de setembre a novembre de 2023), la proposta es centra en àlbums valents que parlen de temes poc comuns a la literatura infantil i juvenil, amb una proposta gràfica diferent i fascinant!
Tota la informació complementària vos arribarà cada mes mitjançant aquest grup de difusió a Telegram (Cliqueu per subscriure-vos-hi).

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close