La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació ¿El final de las estaciones?

Presentem el llibre ¿El final de las estaciones? (CTXT, 2024) amb els autors Antonio Turiel i Juan Bordera, dijous 29 de febrer a les 19:00h. Amb ells parlarem sobre les raons que tenim per apostar pel decreixement i per la rebel·lió científica davant l’escenari de crisi climàtica en què ens trobem immerses.

En paraules de la prologuista del llibre, Yayo Herrero, “Este libro no hace una predicción agorera. Es un aviso rabioso y dolorido. Se tiñe del dolor y la rabia de quienes aman la vida y a la gente, de aquellos a quienes les importan todas las vidas y no se resignan a descartarlas”

Antonio Turiel és físic i divulgador científic. És llicenciat en Física i Matemàtiques i doctor en Física Teòrica. Treballa com a científic titular al CSIC. És autor de més de 80 articles científics especialitzats, dels llibres Sense energia, Petrocalipsis i coautor de El otoño de la civilización i ¿El final de las estaciones? junt amb Juan Bordera. És també conegut com a activista digital i redactor principal del blog The Oil Crash, Advoca pel decreixement, i és crític amb postures sobre la ideologia productivista dels diversos sistemes polítics.

Juan Bordera és guionista, escriptor, periodista i polític valencià, actualment diputat a les Corts Valencianes. Ha destacat com a activista en la lluita contra el canvi climàtic, participa en moviments socials com la Red de Transición, així com en grups d’acció directa com Extinction Rebellion o Scientist Rebellion. En la seua tasca com a periodista destaquen les seues col·laboracions en periòdics especialitzats com CTXTEl SaltoDiagonalPúblico o 15/15\15, on escriu sobre qüestions relacionades amb la crisi climàtica. És coautor, junt amb Antonio Turiel, dels llibres El otoño de la civilización i ¿El final de las estaciones?

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close