La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació Cuina nostra

Tenim molta il·lusió de presentar Cuina nostra: Un llibre que recopila textos sobre cuina tradicional valenciana amb molt més que receptes!

Cultura, etnografia, memòria, identitat i sobretot molta estima.

Amb el seu relat, l’autor pretén recuperar els valors d’aquesta cuina, perquè “la cuina de les nostres mares no és només fer menjar. És història, és enginy, és cultura, és agricultura, és comerç, és intercanvi…”, és memòria gastronòmica.

És també, per tant, una forma de resistència a l’embranzida de noves modes poc sostenibles, noves formes de comprar, de no-guisar i de no fer memòria per part de les noves generacions.

Acompanyen els textos de Casimir les il·lustracions d’Aneta Tarmokas, fetes a mà, una a una, amb les tècniques del gravat i l’estampació.

Les seues imatges destil·len sabors, olors i records de cuina de mare i de iaia. Text i imatge, mariden en aquest llibre, per a oferir-nos l’essència dels sabors, més enllà dels evocats a la boca.

Perquè guisar és un acte d’amor!

Ho farem amb Casimir Romero (autor) i Aneta Tarmokas (il·lustradora) el 13 de febrer a les 18:30h

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close