La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació El cambio climático en diez mercancías

29 setembre 2023 | 19:00h

Presentació amb Ignacio Hierro, membre de Contra el diluvio, col·lectiu autor del llibre El cambio climático en diez mercancías.

El canvi climàtic és resultat d’una forma de produir i consumir. Uns pocs estan a càrrec de processos globals i n’amassen la majoria dels beneficis. Però sabem que els resultats d’aquests processos esdevenen productes de la nostra vida quotidiana, hàbits arrelats que ens defineixen.

L’objectiu d’aquest llibre és mostrar la realitat de la crisi ecològica a partir de deu mercaderies omnipresents en les nostres vides. Per saber qui les fa, qui les pateix i quin impacte provoquen, i així treballar més eficaçment per una solució en benefici de la majoria social.

Contra el diluvio és un col·lectiu que pretén contribuir al moviment contra el canvi climàtic i les seues conseqüències. Produeixen i tradueixen textos, organitzen xarrades, debats i recopilen informació per garantir-ne l’accés rigorós.

Podeu consultar més llibres sobre ecologisme del nostre catàleg ací

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2023 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close