La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “Bioeconomía para el s.XXI”

Georgescu-Roegen va ser pioner unint biologia, termodinàmica i economia per mostrar que l’economia és un subsistema integrat en els cicles naturals. Amb el seu treball va revolucionar les bases del pensament econòmic modern amb el que hui coneixem com a bioeconomia o economia ecològica.

Dijous 6 revisarem l’actualitat del seu pensament amb els filòsofs Jorge Riechmann i Luis Arenas.

Jorge Riechmann és poeta i sociòleg. Licenciat en Ciències Matemàtiques i Doctor en Ciències Polítiques, ha exercit la docència en distintes universitats (Barcelona, Ciutat de Mèxic, Morelia, Bogotà) i actualment és professor de Filosofia Moral en la Universitat Aut`ònoma de Madrid. El 1996 va començar a treballar sobre qüestions ecològico-socials al Departament Confederal de Medi Ambient de CCOO amb la intenció de desenvolupar un ecologisme obrer, i des de 2005 col·labora amb el CSIC. Vicepresident de Científicos por el Medio Ambiente, és membre d’Ecologistas en acción, Greenpeace España o Proyecto Gran Simio, entre d’altres.
Ha publicat nombrosos assajos filosòfico-polítics, així com una extensa obra poètica. És considerat un important intel·lectual del corrent ecopacifista i la seua producció se centra en l’ètica mediambiental, l’ecologia política i el pensament ecològic.

Luis Arenas és professor titular de Filosofia a la Universitat de València, abans ho va ser a la Universitat de Saragossa. Autor i coeditor de nombrosos llibres sobre filosofia, va ser president de la Societat Acadèmica de Filosofia, cofundador i director de la revista de filosofia Anábasis i director editorial de la col·lecció de filosofia Mínimo Tránsito (Antonio Machado libros).


Reserva de seients per ordre d’arribada

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close