La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “Invocación a las mayorías silenciosas”

Dijous 31 de març amb Paloma Chen (autora), Hilda Pérez (poetessa) i Noa González Sirgado (editora de letraversal) presentem Invocación a las mayorías silenciosas .

Un poemari sobre l’experiència de ser migrant, de ser filla de migrants, de ser xinesa a l’estat espanyol, de viure a la vorada.

Paloma Chen (Alacant, 1997) ha estudiat Periodisme i Construcció i representació d’identitats culturals. Ha investigat sobre la diàspora xinesa a l’estat espanyol en Crecer en ‘un chino’ i ha col·laborat amb El Salto, El País y La Marea. Ha guanyat el Premio Nacional de Poesía Viva L de Lírica 2020 i ha recitat en festivals com Irreconciliables (Málaga), Vociferio (València), FuriAsia (Barcelona), La Voz de las Mujeres (Tenerife), Feministaldia (Donostia) o el Ciclo de Cultura Antirracista (Madrid) i en espais com el Fórum Social Europeu Das Migrações o l’Asia Europe Peoples’ Forum.

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close