La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “Quaderns de memòria i justícia. Anuari 2022”

El pròxim 26 d’abril presentarem la nova edició dels ‘Quaderns de memòria i justícia’ de la Plataforma Memòria i Justícia País Valencià – Suport a la Querella Argentina i parlarem de periodisme, investigació i memòria democràtica amb convidades excepcionals:

Elena Tamarit és periodista a les Notícies del Matí d’ÀPuntRàdio, on coordinadora de la secció Tenim Memòria sobre memòria històrica al País Valencià. Col·labora amb La comarca cinentífica, plataforma valenciana de divulgació de ciències socials.

Lucas Marco és periodista de l’edició valenciana d’elDiario.es i autor dels llibres Simplemente es profesionalidad. Historias de la Brigada Político Social de Valencia (Alfons el Magnànim, 2018) i Autòpsia d’un país (Sembra, 2022).

Ainhoa Vilató és periodista col·laboradora amb El Salto País Valencià , El botón púrpura -pòdcast de l’Ateneu republicà de Paterna- i condueix el pòdcast sobre memòria històrica Esclavas de la memoria.

Llum Quiñonero és Periodista, activista i política. Participant des de jove en els moviments estudiantils de protesta contra el franquisme, va patir la repressió del règim. Ha participat en congressos i xerrades sobre memòria i gènere, és autora de reportatges per a diferents mitjans i ha escrit llibres i guions de documentals, com Mujeres del 36 o Colòmbia, la guerra que no existeix.

María Palau és periodista a Europa Press i col·labora amb El Salto, elDiario i La Vanguardia. Marta García Carbonell és periodista i també ha publicat a El Salto. Juntes han investigat sobre el “Patronato de Protección a la Mujer”, que va controlar les vides de les dones fora de norma durant el Franquisme i la Transició, i prompte publicaran el llibre Indignas hijas de su patria (Alfons el Magnànim).

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close