La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “No hi havia a València”

Dimecres 23 ens trobem amb Mercè Climent, autora de No hi havia a València, per parlar del llibre, de narrativa juvenil i de realitats adolescents no hegemòniques dins el marc del festival literari Salitre. Acompanyaran a l’autora la periodista i professora de secundària Laia Mas i el músic i escriptor Pau Alabajos.

No hi havia a València és una novel·la juvenil protagonitzada per dos adolescents que es coneixen mitjançant una relació epistolar. A través de les paraules, creixerà una amistat —o potser és amor?— que els permetrà explicar-se, desfogarse i, sobretot, entendre’s. En una societat moltes vegades intolerant i plena de prejudicis no els serà fàcil, però en cada carta descobriran l’alliberament de ser qui realment volen ser. Una poderosa novel·la que ens convida a explorar les identitats i els gèneres amb la ment i el cor ben oberts i una història escrita en paper que ajuda a entendre que hi ha vida més enllà de la immediatesa de les xarxes i les pantalles.

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close