Publicat el

23/04/2022 Presentacions Sant Jordi

Enguany per Sant Jordi vos proposem una jornada literària intensiva: Matí i vesprada de presentacions amb l’Editorial Afers, Sembra Llibres, Resistencia migrante disidente i Caliu Editorial.

11h El vicecònsol: darrer llibre de Xavier Serra, editat per Afers. Un relat sense ficció sobre l’espionatge americà a València als grups militants antifranquistes durant la Guerra Freda. Comptarem amb l’autor i amb Vicent Olmos.

12:30h Quatre dies: amb l’economista Joan Sanchis i la periodista Raquel Andrés per parlar sobre la jornada laboral de 4 dies, partint del llibre editat per Sembra Llibres Reflexionarem entorn d’un decreixement urgent per conciliar economia, drets socials i sostenibilitat.

16:30h Fuego al orden colonial: Resistencia Migrante Disidente presentarà el fanzine Fuego al orden colonial: un crit col·lectiu de resistències per pensar la jornada del 12O. Sobre teixir memòria de lluites i defenses antiracistes, anticolonials i anticapitalistes.

18:00h Sota ciment: tancarem la vesprada presentant la darrera publicació de Caliu: Sota Ciment, un àlbum il·lustrat i escrit per Olga Mollà sobre la defensa del territori i el valor de les vides de qui l’habiten. Conduirà l’acte Per l’Horta, que també ens parlarà de la campanya #PreusJustos