La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “El asalto a las fronteras del derecho”

Divendres 21 parlarem de com la juridificació ha substituït el constitucionalisme i de com articular noves revolucions assaltant les fronteres del dret. Amb l’autor del llibre Albert Noguera Fernández, Catedràtic de Dret constitucional a la UV, i Eneko Compains doctor en Dret constitucional a la UPH-EHU.

Albert Noguera és professor de Dret constitucional a la Universitat de València i a la Universidad Mayor de San Andrés de La Paz (Bolivia). Va ser assessor de l’Assemblea Constituent boliviana, participà en les comissions tècniques d’elaboració de la constitució de 2009 i ha format a funcionaris de l’estat bolivi`à en el marc d’aquest procés. Ha escrit nombrosos llibres, entre ells Utopía y Poder Constituyente. Los ciudadanos ante los tres monismos del Estado neoliberal (Sequitur, 2012), Derechos sociales, integración económica y medidas de austeridad: la UE contra el constitucionalismo social (Bomarzo, 2014; amb Adoración Guamán), La igualdad ante el fin del Estado social. Propuestas constitucionales para construir una nueva igualdad (Sequitur, 2014),  El sujeto constituyente. Entre lo viejo y lo nuevo (Trotta, 2017) i La ideología de la soberanía. Hacia una reconstrucción emancipadora del constitucionalismo (Trotta, 2019).

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close