La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “Ultras”

CANVI DE DATA Per coincidència amb la manifestació convocada per @NoAmpliacioPort , la presentació de Ultras amb @CarlesVinyas i @SomCollaBiN canvia al 30 de juny Fora el feixisme dels camps de futbol i NO A L’AMPLIACIÓ DEL PORT DE VALÈNCIA!

⚽Carles Viñas i la Colla Blanc-i-negra estaran a La Repar presentant Ultras (Bellaterra, 2023)

🏟️Una obra per pensar la relació entre futbol, política i violència, i una eina per analitzar la funció social de l’esport en les comunitats.

Divendres 16 de juny a les 19:00h, modera La Directa

Carles Viñas és historiador i autor dels llibres Sankt Pauli (Tigre de paper, 2017), Futbol al país dels Soviets (Tigre de paper, 2019) , Història de l’Esquerra independentista (Tigre de paper, 2021) i Skinheads (bellaterra, 2022), entre d’altres.

La Colla blanc-i-negra és una penya d’aficionats del València CF que reivindica el valencianisme polític i l’antifeixisme dins i fora de Mestalla. Han rebut amenaces de la penya ultra Yomus pel seu posicionament i habitualment denuncien la impunitat del feixisme a l’estadi del seu equip.

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close