La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Taula rodona “Art i política”

Col·loqui sobre art i política amb tres artistes a qui admirem i que ens estimem moltíssim pel seu compromís amb els moviments socials: Anaïs Florin, Elías Taño i Ubeefe. (+ info avall)

Anaïs Florin ha treballat per a Per l’Horta, la Plataforma NO a la ZAL, les Falles Populars i Combatives de València; la seua producció personal també és extensa. Els seus projectes se centren en l’àmbit de la intervenció efímera en espais urbans, així com pràctiques col·laboratives amb el fi de generar nous relats, sovint relacionats amb la memòria col·lectiva subalterna.
Darrerament ha autoeditat junt amb Alba Herrero el llibre Ara vindran les màquines. Relats subalterns de la València Sud. Un projecte que pretén rescatar la història subalterna del relat principal lligat a la construcció del Pla Sud (nou llit del Túria), a través de les persones que patiren els seus efectes al territori del municipi de València i mitjançant l’ús de mapes, arxius domèstics i la memòria de les persones que van viure aquests esdeveniments en primera persona.

Elías Taño dissenya, il·lustra, pinta, dibuixa. Ja siguen llibres, cartells, samarretes, parxes o murals, sovint amb un contingut crític i evidenciador dels relats amagats per allò hegemònic. Sempre proper als moviments socials, forma part de l’equip de La Miliciana Serigrafia i de la companyia de teatre militant A Tiro Hecho junt amb Carla Chillida i altres actrius, ballarines i creadores.
Alguns dels seus murals -amb contigut referent a la llibertat de les preses polítiques, incloent-hi els joves d’Altsasu- han estat censurats tant per les pròpies institucions que els havien encomanat (ajuntaments de València i Sagunt) com per grups d’ultradreta (València).
Combina el treball per a institucions públiques o ens privats amb la producció per a moviments socials, tant de la ciutat de València com d’altres indrets de l’estat, d’Europa i d’Amèrica Llatina.

Carles Vercher, també conegut con Ubeefe, il·lustra i dissenya cartells, roba i llibres, i també projecta processos d’elaboració tèxtil ètica per estampar-hi els seus dissenys.
Compromés amb els moviments socials del País Valencià, els hi ha elaborat logos, dissenys de samarretes, llibres o dissenys de discos.
La seua feina se centra especialment en el disseny per a estampació sobre tèxtil, i gestiona una línia de roba ètica i sostenible. Treballa exhaustivament perquè els processos d’elaboració de la seua roba siguen com més locals, ecològics i justos amb les treballadores possible, i per posar en contacte persones que vulguen treballar-hi també d’aquesta manera.


Podeu conéixer més sobre elles a
https://anaisflorin.com/
https://www.eliastano.es/
https://ubeefe.weebly.com/

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close