La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Conferència “Impostos, despesa militar i objecció fiscal”

Juan Carlos Rois és advocat i ha defensat diversos objectors i insubmisos al servei militar obligatori en processos repressius. Analista i estudiós de la despesa militar, ha desemmarcarat l’alt percentatge de despesa oculta als diversos ministeris que no s’especifica als presuspostos generals concrets de Defensa.

Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació (El Salto, Público, Tercera Informació, Nueva Tribuna, Kaosenlared…), així com format part de col·lectius antimilitaristes com Utopía contagiosa o Grup Antimilitarisme Tortuga.
També ha escrit diversos llibres sobre acció noviolenta i antimilitarisme com ara Política noviolenta y lucha social. Alternativa noviolenta a la defensa militar (Libros en Acción, 2012), Manual para entender el militarismo (y luchar por la desmilitarización) (Autoed. 2020) o Informe 51: «Preparados para la guerra. Cómo el militarismo permea en nuestras sociedades» (Centre Delàs d’estudis per la Pau, 2021).

Acte organitzat pel MOC-València i l’Assemblea Popular València Contra les Guerres

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close