Publicat el

08/04/2022 19:00h | Presentació “Tots els colors del negre”

Desemmascarant els hereus del feixisme a Catalunya i infiltrat a les manifestacions de la ultradreta a Europa, Jordi Borràs presenta la investigació periodística de tota una vida.

Reconegut en l’actualitat com un dels grans fotoperiodistes catalans, l’autor d’aquesta obra ha documentat com ningú l’augment de l’extrema dreta a Catalunya durant els darrers anys. La persecució de la ultradreta i les seves amenaces impunes l’han empès a ampliar el focus amb diversos viatges per Europa —Polònia, Grècia, Itàlia, Portugal, França, Alemanya…— per contextualitzar i denunciar com el populisme xenòfob acumula poder tant a casa nostra com arreu del continent. Què els mou, com actuen, què els uneix i què els fa créixer.

El resultat de tots aquests anys de feina i compromís a peu de carrer és una crònica viva i vibrant en clau catalana i de dimensió europea, una investigació periodística de primera magnitud, un relat sense ficció de lectura àgil i necessària per entendre l’abast del perill que tenim a sobre.

Conduirà l’acte Núria Cadenes.

Reserva de seients per ordre d’arribada.