La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “Poemas desde la otra orilla. Saliendo del armario como madre”

Carmen Tomeo Pérez presenta el seu poemari Poemas desde la otra orilla. Saliendo del armario como madre, basat en la seua experiència com a mare d’una dona lesbiana. Per a ella, eixir de l’armari com a mare implica assumir l’homosexualitat de la seua filla en tots els seus prismes. Estimar-la i recolzar-la en tots els àmbits, i fer de la LGTBIQ+ també la seua militància.

Carmen Tomeo Pérez és delegada al País Valencià de l’AMPGYL, Associació de mares i pares de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transexuals -Familias contra la intolerancia por género-.
Nascuda a Madrid, va estudiar magisteri i va exercir com a mestra durant 25 anys. També es va relacionar habitualment amb el món de l’escriptura, tant en la seua faceta de poeta com en la de lectora i d’intèrpret en grups de teatre o contacontes.
Des de fa alguns anys, resideix a València, des d’on segueix treballant de manera militant pels drets de les persones LGTBIQ+.

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close