La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació col·lecció Ubeefe Teikei

Text per Ubeefe:

A can ubeefe portem uns anyets investigant i fent roba de proximitat i amb altres certificats ètics.
Sou moltes les que heu comprat alguna peça en algun moment per donar suport al projecte o per que simplement vos agraden els dissenys.

Per què TEIKEI?
“Teikei naix al Japó als anys 60 front la rapida industrialització i contaminació. Unes poques mares, preocupades per la salut dels seus nadons que cada vegada tenien més enfermetats relacionades a la contaminació es van autoorganitzar per obtindre ous, llet, arròs, vegetals de proximitat i sense químics… creant Teikeis (Grups d’agricultura sostinguda per la comunitat) .Mentre les productores sabedores del mal produït pels efectes de la industrialització de l’agricultura en la salut dels humans, el ramat i la fertilitat de la terra, van tornar a les arrels adoptant tècniques de producció antigues i d’alttes de noves amb produccions orgàniques. Cadascú va fer seu el compromís i van tirar endavant amb criteris propis que més endavant es van estendre per Estats Units i Europa. És com un homenatge a aquelles dones que ho van iniciar.”

Creguem que ha arribat el moment de donar un pas més enllà i fer xicotets canvis per tal d’afiançar el projecte, fer-ho millor i donar-li sostenibilitat en el temps.
En els canvis per la sostenibilitat del projecte i la investigació per fer-ho millor, les consumidores sou part fonamental.
Per això volem explicar-vos el canvis i el dimecres 4 tenim la primera oportunitat en directe.
En breu hi haurà nova web i també dos tipus de consumidores, unes que es vincularan al projecte com a SUBSCRIPTORES, i aquelles que preferisquen no vincular-se, les NO SUBSCRIPTORES. (per què no fer roba transformadora per subscripció si hi ha editorials per subscripció, TV…)
Es tracta d’un compromís anual que consisteix en pagar una quota anual (amb els seus beneficis) i que suposa el compromís d’ubeefe a fer la roba el millor possible, local, zero químics…
N’hi haurà quatre plans de subscripció segons les vostres necessitats.

Quina serà la nostra vinculació?
D’un costat, les subscriptores doneu suport el projecte durant tot l’any i li doneu viabilitat, de forma que tenim més fàcil l’organització de la producció i les comandes.
Per la nostra part tindrem en compte els vostres suggeriments i aportacions i intentarem juntar-nos amb vosaltres una vegada a l’any. A banda d’estar 100% compromesos en produir roba sostenible i compromesa més enllà de la frase de la samarreta i de certificats de qualitat que no podem comprovar, informant sempre que siga possible amb la traçabilitat de la nostra roba pas per pas.

Quins beneficis tindreu les subscriptores?
-Tens un equip treballant per a que la teua roba siga el més respectuosa possible.
-La roba és més econòmica a llarg termini.
-Tens un 5% de descompte per a les compres (fora de la quota/crèdit)
-Recolzes un projecte de roba ètica que cuida la terra, els drets laborals, no empra químics, busca la sobirania i vol treballar amb dignitat i al remat que totes les fases del sector tèxtil també ho puguen fer.

Els plans:
En breu coneixereu les quotes i en que consistiran.

Ubeefe sempre ha sigut roba sostinguda per la comunitat, amb moltes persones i grups d’afinitat de Benimaclet, Cabanyal, Barcelona, Xàtiva… però ara volem fer un pas més enllà per fer-nos sostenibles i molt més ètics i transformadors fins controlar els mitjans de producció.

Moltes gràcies!

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close