La Repartidora: llibreria especialitzada en pensament crític

Presentació “Las degeneradas trans acaban con la familia”

Dilluns 4 de juliol presentem Las degeneradas trans acaban con la familia, un llibre col·lectiu amb una selecció de textos transfeministes i revolucionaris.

Ens acompanyaran Ira Hybris (militant marxista queer i coordinadora de l’edició del llibre), Andrea Corrales (artista i activista per la dissidència sexual) i Viktor Navarro (activista trans i per la justícia social). Tant Andrea com Viktor formen part del col·ectiu (N)O.M.A.D.A.S., que treballa amb un enfocament antipatriarcal i solidari per respondre a les necessitats de treballadores sexuals i persones LGTBIQ+ que han passat per un procés migratori.

Moderarà l’acte l’escriptora i gestora cultural Maria Bastarós.

«Las degeneradas trans acaban con la familia és una declaració de guerra de classes des d’una perspectiva trans proletària. Es tracta d’un text militant, que situe al seu punt de mira, especialment, la llar nuclear del capitalisme i el seu model patriarcal blanc de cures privatitzades. Las degeneradas anuncia la invasió d’una societat comunitzadora de les cures. És una cornucòpia d’anàlisis materialistes, manifestos abolicionistes queer, futurs especulatius i propostes insurreccionals de pensadores trans radicals de tota Europa i Nordamèrica. Heus ací una lluminosa contribució a l’emergent projecte internacional del marxisme trans, amb la seua crida a abolir la família».

(trad. del pròleg de Holly Lewis)

Més actes
agenda

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2024 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close