Política de privacidad

La Repartidora – Llibreria i espai crític

Juntes Fem Caliu
CIF: G98977143

Torreta de Miramar 1, Baix 3
Benimaclet (València) 46020

+34 – 960 63 32 72
larepartidora@larepartidora.org

Quines dades personals recollim i per què

Galetes

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides. Aquestes galetes tenen la finalitat de realitzar el seguiment dels continguts de la cistella mentre navegueu pel lloc.

Amb la finalitat d’evitar el SPAM o frau al nostre web, fem servir reCAPTCHAv3 de Google. Per necessitats del pròpies del funcionament, aquesta ferramenta instal·larà algunes galetes i monitoritzarà la interacció que feu sobre el web. Per a més informació, podeu consultar la política de privadesa i termes d’ús de Google, així com la secció “Què compartim amb altres” > “reCAPTCHAv3”.

Mentre visiteu la web, farem seguiment de…

 • Els productes que heu vist: utilitzarem això per a, per exemple, mostrar-vos productes que heu vist recentment
 • Adreça d’enviament: us demanarem que proporcioneu això perquè puguem, per exemple, estimar el cost de l’enviament abans que feu una comanda, i enviar-vos la comanda!
 • Interacció amb el web, per garantitzar que no sou un robot mitjançant reCAPTCHAv3. (Més informació i política de privacitat)

Quan ens compreu alguna cosa …

Us demanem que proporcioneu informació vostra que inclou el nom, l’adreça de facturació, l’adreça d’enviament, l’adreça de correu electrònic, el número de telèfon, els detalls de la targeta de crèdit/pagament (consultar secció “Pagament”) i informació opcional com ara el nom d’usuari i la contrasenya o l’adreça IP des de la que tramiteu la comanda. Utilitzarem aquesta informació per a propòsits com ara:

 • L’enviament de la informació sobre el compte i comanda
 • La resposta a les soŀlicituds, inclosos reemborsaments i reclamacions
 • El processament de pagaments i l’evitació del frau
 • La configuració del compte de la botiga
 • El compliment de qualsevol obligació legal que tinguem, com ara el càlcul dels impostos
 • La millora de les ofertes de la botiga
 • L’enviament de missatges de màrqueting, si heu triat rebre’ls
 • Prevenció del frau o abús sobre el web

Si creeu un compte…

Si creeu un compte, emmagatzemarem el vostre nom, adreça, correu electrònic i número de telèfon, que utilitzarem per al procés de pagament i futures comandes. Aquestes dades són proporcionades per vosaltres mateixes durant la creació del vostre perfil d’usuaris. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte canviar el nom d’usuari). Els administradors del web poden també editar aquesta informació.

Si a més vos feu sòcies…

Emmagatzemarem el vostre nom, cognoms, correu electrònic, IBAN de compte corrent, DNI, telèfon de contacte i adreça. De nou, aquestes dades són proporcionades per vosaltres mateixes a l’emplenar el formulari d’inscripció com a sòcies. Tota la informació recollida només serà emmagatzemada i emprada amb la finalitat de gestionar la vostra subscripció, l’enviament d’ofertes o activitats especials per a sòcies (si heu triat subscriure-vos als butlletins), així com realitzar el cobrament periòdic de la quota de sòcia (si la domicilieu al compte bancari).

Si ho desitges, en qualsevol moment pots posar fi a la teua subscripció contactant amb nosaltres. Una vegada finalitzada la subscripció, totes les teues dades personals relacionades amb aquesta seràn eliminades.

Davant qualsevol dubte o petició, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant un mail a larepartidora@larepartidora.org, per telèfon al 960633272, o directament a la nostra botiga: Torreta de Miramar 1, Baix 3. Benimaclet 46020 (València)

Quant de temps retenim les dades

Normalment emmagatzemem informació sobre vosaltres durant el temps que la necessitem per als propòsits pels quals la vam recopilar. Una vegada finalitzat aquestpropòsit, i sempre que no estem legalment obligats a mantenir-la, l’eliminem. Per exemple, emmagatzemarem informació de les comandes indefinidament per a propòsits d’impostos i comptabilitat. Això inclou el nom, adreça de correu electrònic i adreces de facturació i enviament.

Podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Però, això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Qui de l’equip té accés a les dades

Els membres de l’equip tenen accés a la informació que ens proporcioneu. Per exemple, els administradors i gestors de botiga poden accedir a:

 • La informació de les comandes, com ara, què es va comprar, quan es va comprar i on s’hauria d’enviar, i
 • La informació de client, com ara, el nom, l’adreça de correu electrònic, i la informació de facturació i enviament.

Els membres de l’equip tenen accés a aquesta informació per a completar comandes, processar reemborsaments i donar-vos suport.

Butlletins i correus electrònics

Si t’has subscrit al nostre butlletí o si ets membre del nostre lloc web (pots connectar-te) o si has comprat alguna cosa al nostre lloc web, és molt probable que rebràs algun correu nostre.

Només t’enviarem aquells butlletins als quals t’hagis subscrit o que corresponen a algun servei que et facilitem.

Per enviar-te correus electrònics, fem servir el nom i l’adreça de correu electrònic que ens has facilitat. El nostre lloc web també registra l’adreça IP que feies servir quan vas donar-te d’alta per prevenir abusos del sistema.

Aquest lloc web pot enviar correus electrònic a travès del sistema d’enviament de MailPoet.

No es fa seguiment de cap altra informació identificativa fora d’aquest lloc web llevat de l’adreça de correu electrònic.

Què compartim amb altres

No compartim altres dades personals amb tercers, llevat d’imperatiu legal o pel correcte funcionament del propi web (reCAPTCHAv3, més informació a continuació).

reCAPTCHAv3

Per a evitar el SPAM o frau al nostre web, fem servir reCAPTCHAv3 de Google. Això serveix per assegurar-nos que no sou un robot i evitar accions dolentes automatitzades. Aquesta ferramenta monitoritza la interacció que feu al web, atorgant-vos una puntuació que ens assegura que sou humans. També instal·la algunes galetes requerides per al seu funcionament. Ací podeu trobar més informació sobre la política de privadesa i termes d’ús del servei oferit per “Google Ireland Limited”.

Pagaments

Acceptem pagaments mitjançant la plataforma RedSys. Quan processem pagaments mitjançant la plataforma RedSys algunes de les teues dades seràn enviades, inclosa la informació requerida per a processar o donar suport al pagament, tals com el total de la compra i la informació de facturació.

Pots consultar la política de privadesa de RedSys al següent enllaç: Política de Privadesa de Redsys

Política de privadesa actualitzada a 15 d’Octubre de 2019

Subscriu-te

Vols estar al corrent dels actes i cursos que organitzem i rebre les nostres recomanacions de lectures? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs cada 15 dies una actualització amb totes les novetats

Llibreria crítica Benimaclet (València)

Horari

De Dimarts a Divendres:
11:00 – 14:00 i 17:30 – 20:30

Dissabte:
11:00 – 14:00

Dilluns i Diumenge:
Tancat

Legal

Política de privacitat
Avís legal
Política de galetes
Contacte

Todos los derechos reservados© 2023 La Repartidora.
Diseño web realizado por Xufa Estudio

Close