Col·leccions

Colleccions Caliu Editorial

 

SUD

Aquesta col·lecció tracta d’abordar una perspectiva política des de, al i per al Sud, amb tots els seus significats. Perquè el Sud sempre ha estat fora del centre de les nostres representacions, justament perquè el Sud és allò que descentralitza.

SOBIRANIES

La paraula sobiranies, en plural, representa tots els espais que cal construir i potenciar per tal de garantir una reproducció de la vida que meresca la pena ser viscuda i, de passada, que evidencie les contradiccions del capitalisme.

FANZINES

No fer fanzines seria renunciar als orígens del projecte i ja se sap que “qui perd els orígens perd la identitat”. Nosaltres sabem d’on venim i ens agrada. El projecte es va encetar a partir d’una distribuïdora, entre altres coses d’un fanzine que nosaltres mateixes escrivíem. Per això, aquest format és també un homenatge a aquella etapa.

RESCAT

La proposta d’aquesta col·lecció es basa en la (re)apropiació de sabers generats en els circuits acadèmics. Fartes de la mera producció del coneixement pel coneixement, ací s’intenten transvasar materials que es pretenen crítics cap a formats que puguen garantir-ne l’accés i generar debats des de baix.

XICALLA

Amb la col·lecció “Xicalla”, fa una aposta pel llibre infantil amb la intenció d’apropar valors com la diversitat, la inclusió o la interculturalitat entre les més menudes.