Som com crancs

18,00

Neteja
SKU: LR2340-1-1 Categoria: Etiqueta:

Descripció

 • Disseny

  Som com crancs – Avançant a contracorrent del capital

  Contracorrent:

  1 m. [LC] Corrent en sentit contrari al del corrent principal

  Albert Pérez Baró, l’historiador cooperativista, deia que els vells cooperadors entenien que el  “cooperativisme és una mena de cranc que treballa lentament dins del cos de l’economia capitalista. […] que vol restablir l’ordre natural de les coses; anteposar l’interès de tots a l’interès d’una part. […] la producció ha d’estar subordinada a les necessitats.” Així, bevent d’aquesta tradició, seguim avançant benjaminianament a contrapèl, construint antagonisme, discrepant i proposant al mateix temps. Som com crancs.

  Maria i Punt dissenyadora i il·lustradora ha posat el seu art, amor i energia per convertir aquesta idea en una samarreta <3

  Traçabilitat de la roba

  Fabricada sota criteris de comerç just i respecte al medi per la marca Stanley&Stella i els seus certificats de qualitat:

  Fair Wear Foundation garanteix que aquesta peça no s’ha produït amb explotació infantil així com treballs forçats o condicions de treballs segures. La marca garanteix contractes laborals legals amb un salari digne i amb jornades laborals no abussives. També garanteix la no discriminació cap a cap empleat i la llibertat d’associació i dret de negociació col·lectiva.

  El segell GOTS garanteix la gran qualitat de la tela i els fils, essent aquests 100% orgànics. Aquestes han estat tenyides amb químics certificats per OekoTex 100 Class I Standard, utilitzant processos controlats de descàrrega de sobrant i baix nivell d’aigua, que alhora és reciclada en un sistema de circuit tancat.

  Tallatge

Informació addicional

Color

Grana

Talla

L, M, S, XL

Tallatge

Bàsica