Com un peix que es mossega la cua

18,00

Neteja
Sols disponible a botiga física o a la botiga online de La Ciutat Invisible
SKU: LR2340-1 Categoria: Etiqueta:

Descripció

 • Disseny

  Com un peix que es mossega la cua – Resistència és dignitat

  Resistència:

  6 1 f. [PO] Oposició a les forces invasores d’una potència estrangera o bé al poder establert en el propi país quan esdevé totalitari i injust.

  Digne:

  1 1 adj. [LC] Que mereix respecte i estima per les seves qualitats o el seu comportament. És una dona digna, honorable. Un poble digne. Una conducta digna. Una resposta digna.

  Resistència és dignitat i la dignitat és resistència. El binomi és indestriable i l’una vol de l’altra, com la teoria i la praxi. Així hem après de totes les lluites que ens han precedit, les que hem viscut, les que compartim i així ho entendran les que vinguin. Com un peix que es mossega la cua, resistència és dignitat.

   

  Maria i Punt dissenyadora i il·lustradora ha posat el seu art, amor i energia per convertir aquesta idea en una samarreta <3

  Traçabilitat de la roba

  Fabricada sota criteris de comerç just i respecte al medi per la marca Stanley&Stella i els seus certificats de qualitat:

  Fair Wear Foundation garanteix que aquesta peça no s’ha produït amb explotació infantil així com treballs forçats o condicions de treballs segures. La marca garanteix contractes laborals legals amb un salari digne i amb jornades laborals no abussives. També garanteix la no discriminació cap a cap empleat i la llibertat d’associació i dret de negociació col·lectiva.

  El segell GOTS garanteix la gran qualitat de la tela i els fils, essent aquests 100% orgànics. Aquestes han estat tenyides amb químics certificats per OekoTex 100 Class I Standard, utilitzant processos controlats de descàrrega de sobrant i baix nivell d’aigua, que alhora és reciclada en un sistema de circuit tancat.

  Tallatge

Informació addicional

Color

Blau

Talla

L, M, S, XL

Tallatge

Bàsica