Ximo Abadia – Llibres són armes

38,00

Neteja
Sols disponible a botiga física o a la botiga online de La Ciutat Invisible
SKU: LR2361-2-1 Categoria: Etiqueta:

Descripció

“La cultura és l’opció política més revolucionària a llarg termini” (Montserrat Roig) i els llibres un dels suports imprescindibles en aquesta aposta col·lectiva per a la transformació. Perquè és al llibre on ens trobem totes, atemporalment, on ens commovem, on conspirem i, sobretot on imaginem. Perquè en aquesta època on la batalla es juga a les pantalles, reivindiquem els llibres com a armes contra els models totalitzadors i homogenis que ens vol imposar el capitalisme.

Un disseny molt estimat per la cooperativa i que ha tingut diverses versions: la primera la va fer Joan Negrescolor i la segona va ser obra de Manoly. En aquesta tercera versió hem comptat amb l’il·lustrador alacantí Ximo Abadía, autor de diversos àlbums il·lustrats i d’un dels nostres contes preferits.

Fabricada sota criteris de comerç just i respecte al medi per la marca Continental Clothing i els seus certificats de qualitat:

Fair Wear Foundation garanteix que aquesta peça no s’ha produït amb explotació infantil així com treballs forçats o condicions de treballs segures. La marca garanteix contractes laborals legals amb un salari digne i amb jornades laborals no abussives. També garanteix la no discriminació cap a cap empleat i la llibertat d’associació i dret de negociació col·lectiva.

Les peces han estat tenyides amb químics certificats per OekoTex 100 Class I Standard, utilitzant processos controlats de descàrrega de sobrant i baix nivell d’aigua, que alhora és reciclada en un sistema de circuit tancat.

Informació addicional

Color

Blau

Talla

L, M, S, XL, XS

Tallatge

Bàsica